LIVET SOM CREW

HVA FÅR DU AV OSS?

  • Opplev Palmesus fra innsiden.
  • Tidenes fellesskap og nye venner.
  • Palmesus T-skjorte.
  • Relevant arbeidserfaring.
  • Et vamt måltid per skift.
  • God opplæring før og under gjennomføring.

HVA FORVENTER VI AV DEG?

  • Du kler deg i henhold til arbeidsområdet og værmelding.
  • Du møter til tiden, positiv og forberedt.
  • Du er nysgjerrig og lærevillig.
  • Du følger retningslinjene i arbeidskontrakten.

Som en del av Palmesus crew blir du en del av vårt dedikerte og engasjerte team som jobber mot å skape en unik og minneverdig fest for alle gjester. Dette er din sjanse for å ta del i den magien vi skaper for tusenvis av mennesker. Å være en del av Palmesus crew så vil du få muligheten til å utvikle dine ferdigheter og å få en unik erfaring som du kan ta med deg videre i livet.

CREW OMRÅDER

Bar & servering

Egenskaper:

Service

Høyt tempo

Strukturert

Hvis du liker høyt tempo og jobbe i team så er dette stedet å jobbe! Oppgavene går ut på å stå i bar, servere, rydde, vaske, ivareta logistikk. Du vil være med på å passe på at gjestene og crew har det bra. Det blir god opplæring i forkant av vakten, så her kreves ingen tidligere erfaring. Viktigste du trenger er godt humør og god arbeidskapasitet.

Camp/Overnatting

Egenskaper:

Service

Selvstendig

Miljøbevisst

For alle våre gjester som skal bo på verdens beste camp trenger vi deg til å sørge for at de får en god opplevelse på sitt opphold. Her gjør du alt fra innsjekk, sikkerhet og miljø. Søk her om du vil være med i et lite og spennende miljø innenfor service..

Dekor og skiltproduksjon

Egenskaper:

Selvstendig

Fysisk tungt

Kreativ

Bli med å få strandfesten til å skinne, krever at du trives med fysisk arbeid og bryr deg litt ekstra om det estetiske.

Delta

Egenskaper:

Selvstendig

Service

Strukturert

Delta er for deg som føler du kan gjøre alt og liker variasjon. Vi plukker ut få utvalgte som får jobbe i små grupper hvorpå man skal bidra på alle områder som trenger et ekstra push. Her får man et godt innblikk i hele produksjonen av Palmesus. Man bør være god til å ta imot beskjeder, omstille seg og ta en utfordring på strak arm!

Innsjekk-/båndpåsetting

Egenskaper:

Service

Høyt tempo

Vi setter på over 100 000 bånd i løpet av én uke. Her får du muligheten ti lå være det første ansiktet til spente deltakere.

Miljø

Egenskaper:

Strukturert

Selvstendig

Miljøbevisst

Vi trenger deg til å få frem Palmesus fra sin beste side! Oppgavene består i å holde område ryddig og rent, sikre at miljøstasjoner ikke fylles opp og fylle på med dorull / såpe. Man trenger ikke bekymre seg for tømming toalettene – vi har egne folk som tar seg av dem. Vi oppfordrer alle som engasjerer seg i miljøet om å søke her.

Rigg og produksjon

Egenskaper:

Fysisk tungt

Strukturert

Selvstendig

Teamet som jobber med rigg er med på å klargjøre Palmesusområdet for fest! Jenter og gutter som ønsker å jobbe på rigg bør være i fysisk form til tunge løft, bygging og rigging.

Scene

Egenskaper:

Fysisk tungt

Selvstendig

Strukturert

Som scenerigger skal du være med å bygge opp årets scene. Her bør man også være i sterk og fysisk form til å hjelpe med tunge løft og rigging. Her er det ekstra viktig at man tar imot instrukser fra arbeidsleder, grunnet sikkerhet på scenen.

Transport/Truck

Egenskaper:

Selvstendig

Strukturert

Service

Vi har behov for sjåfører før, under og etter Palmesus. Her laster, kjører og leverer man utstyr rundt om på området.

SIkkerhet

Egenskaper:

Selvstendig

Service

Strukturert

Trivselsvakter er sikkerhetens forlengede arm! Du skal sørge for at ingen er overstadig beruset, at de har riktig billett og at man ikke har med seg ulovlige gjenstander inn på området.

Lager og logistikk

Egenskaper:

Selvstendig

Strukturert

Fysisk tungt

Du vil få ansvaret for å sørge for at festivalområdet er godt forsynt med utstyr og forsyninger fra vårt lager, og at alt går så smidig som mulig under festivalen. Fordel om du har truckfører bevis, men ikke et krav.

CREWHÅNDBOKEN 

Få med deg praktisk informasjon ved å laste ned og lese vår Crewhåndbok