Om Palmesus

Palmesus er Skandinavias største strandfest og foregår på Bystranda midt i Kristiansand sentrum 1.-2. juli i sommer. I løpet av denne magiske helgen vil tilreisende fra inn- og utland nyte sol og sommer, artister og underholdning i verdensklasse og skape gåsehudfremkallende minner for livet med over 40.000 andre strandløver.

Om du er ute etter en intens mosh-pit midt på stranda foran verdens største DJs, en cabana eller solseng for deg og dine aller nærmeste, eller om du vil bivåne det hele trygt plassert fra et av våre mange bassenger eller lounger, er Palmesus skreddersydd for deg som søker alt det gode livet har å by på.

Mest av alt er Palmesus stemning. Episk stemning, episk fest. Rett og slett ekte bucket list-materiale!

Etter en solfylt dag på stranda der følelsesspekteret har fått spilt ut sitt fulle register, og mens fyrverkeriet lyser opp stjernehimmelen over deg, fortsetter festen på Norges største utendørs nattklubb kun et steinkast unna med enda flere verdenskjente DJs med vårt Afterbeach-program til de sene nattetimer.

Helt om dagen, helt om natten!

Palmesus Weekend Pass - nå med full garanti

Verdens beste fest fortjener verdens enkleste billettstruktur. Og ting er rimelig enkelt og oversiktlig på Palmesus. For de aller, aller fleste har billetten Palmesus Weekend Pass, som gir deg generell adgang til hovedområdet på Palmesus både fredag og lørdag, samt til andre overraskelser. Du får altså med deg alt som skjer på våre scener på stranda, og i tillegg har du tilgang til masser av møbler og lounger, barer og andre attraksjoner som for eksempel vårt nye basseng med utsikt til main stage. Det er ikke bare en billett, det er en gateway inn i en ny galakse som for alltid kommer til å være benchmark for fest og stemning her til lands! Velkommen skal du være!

VIP Weekend Pass - også med full garanti

VIP-området på Palmesus utgjør en grønn oase med førsteklasses ingredienser som egen inngang, god plass, uhindret utsikt til main stage, fantastiske lounger, møbler, tak over hodet og attpåtil en egen scene med DJs som spinner fra 12 om formiddagen til closing ved midnatt. I tillegg får du servert amazing mat fra våre tilbydere hendig lokalisert på vår egen VIP Island, mens barene tilbyr et stort og rikholdig utvalg. Som innehaver av VIP-bånd får du fast-track inngang til Palmesus Pool Party, samt eget innslipp på Afterbeach senere på kvelden dersom du også har billett til dette. VIP-opplevelsen på Palmesus skal være Norges beste

#PALMESUS