Palmesus Hotel

Next level overnatting

Book overnatting her

Vi vet at store opplevelser og lange kvelder på stranda krever fulladede batterier, derfor har vi også i år avtale med flere kjente hoteller som alle tilbyr det lille ekstra. Om du ønsker mere komfort, gode senger, lange dusjer, hotellfrokost og en svært sentral beliggenhet, så er dette alternativet for deg.

Og som en bonus vil du trolig ikke plages av en innpåsliten Karen på naborommet som skal i Dyreparken i samme tidsrom som du skal synge «Angels» av Robbie Williams. For på Palmesus Hotel er det kun én ting som er i fokus: deg og verdens beste festhelg! Velkommen!

Comfort hotel Kristiansand

Dagspris Weekend (fre - søn) fra 2690.-

Totalt Weekend fra 5380.-

Comfort Hotel Kristiansand

Beskrivelse

Comfort Hotel Kristiansand er et meget sentralt og godt valg for deg som vil være midt i smørøyet. Hotellet ligger nemlig plassert i Skippergata og nærmere kommer du verken bussterminal, togstasjon eller Vinmonopol. Best of both worlds! Bystranda er også kun 10 minutter unna.

Book hotellovernatting her

Thon Hotel Kristiansand <span id="test" class="kool-class" style="color: red;" fs-test-element="test">UTSOLGT!</span>

Dagspris (fre - søn) fra 3490.-

Totalt (tors - søn) fra 10470.-

Thon Hotel Kristiansand

Beskrivelse

Thon Hotel Kristiansand ligger klint inntil byens paradegate Markens og alt du måtte trenge (og ikke trenge) av ting, tang og tanga. Også dette hotellet er like ved buss- og tog terminalene og er 15 minutters diagonal gange ned til strandparadiset.

Book hotellovernatting her

NB! Spørsmål knyttet til din bestilling av camp og hotellrom, kan sendes til post@palmesus.com. Kjøp av overnatting er ikke refunderbart.