Palmesus Hotel

Next level overnatting

Book overnatting her

Det å bo på hotell er fint nok. Det å bo på Palmesus Hotel er derimot next level. For uansett hvilket du velger av alternativene under, vil du alltid få følgende:

  • Alltid sen utsjekk
  • Alltid sen frokost
  • Alltid supersentral beliggenhet
  • Alltid DJ
  • Alltid stemning

Og som en bonus vil du trolig ikke plages av en innpåsliten Karen på naborommet som skal i Dyreparken i samme tidsrom som du skal synge «Angels» av Robbie Williams. For på Palmesus Hotel er det kun én ting som er i fokus: deg og verdens beste festhelg! Velkommen!

Clarion Hotel Ernst <span id="test" class="kool-class" style="color: red;" fs-test-element="test">UTSOLGT!</span>

Dagspris Weekend (fre - søn) 3490.-

Totalt Weekend 6980.-

Clarion Hotel Ernst

Beskrivelse

Clarion Hotel Ernst er byens sagnomsuste hotellperle som er blitt brukt til artistovernattinger på Palmesus en årrekke. Vil du bo på samme hotell som stjernene, er dette stedet å være. Med alskens av fasiliteter, supersentrale lokasjon og kun 10 minutters avstand fra Bystranda, er Ernst en sikker vinner. Men vær rask: rommene ryker alltid raskest her!

Book hotellovernatting her

Comfort hotel Kristiansand <span id="test" class="kool-class" style="color: red;" fs-test-element="test">UTSOLGT!</span>

Dagspris Weekend (fre - søn) fra 2490.-

Totalt Weekend fra 4980.-

Comfort Hotel Kristiansand

Beskrivelse

Comfort Hotel Kristiansand er et meget sentralt og godt valg for deg som vil være midt i smørøyet. Hotellet ligger nemlig plassert i Skippergata og nærmere kommer du verken bussterminal, togstasjon eller Vinmonopol. Best of both worlds! Bystranda er også kun 10 minutter unna.

Book hotellovernatting her

Q42 Hotel <span id="test" class="kool-class" style="color: red;" fs-test-element="test">UTSOLGT!</span>

Dagspris Weekend (fre - søn) fra 2990.-

Totalt Weekend fra 5980.-

Q42 Hotel

Beskrivelse

Q42 er Kristiansands største kongressenter, men kanskje enda viktigere er det faktum at det er kun ett lite kvartal unna Bystranda! Vi snakker altså under 2 minutter til fots fra paradis – og det er vel verdt det aller meste foran helg med festivitas i verdens beste by. Her kan du i tillegg få ekstra sen utsjekk, så hey – what’s not to love?

Book hotellovernatting her

Thon Hotel Kristiansand <span id="test" class="kool-class" style="color: red;" fs-test-element="test">UTSOLGT!</span>

Dagspris Weekend (fre - søn) 2490.-

Totalt Weekend 4980.-

Thon Hotel Kristiansand

Beskrivelse

Thon Hotel Kristiansand ligger klint inntil byens paradegate Markens og alt du måtte trenge (og ikke trenge) av ting, tang og tanga. Også dette hotellet er like ved buss- og tog terminalene og er 15 minutters diagonal gange ned til strandparadiset.

Book hotellovernatting her

NB! Spørsmål knyttet til din bestilling av camp og hotellrom, kan sendes til post@palmesus.com. Kjøp av overnatting er ikke refunderbart.