NESTE HOLDEPLASS ER PALMESUS

Som stolt partner av Palmesus vil vi frakte deg til Skandinavias største strandfest. Og det beste? Prisen starter fra 99 kr.

Vy ønsker å gjøre det enkelt, rimelig og behagelig for deg å reise miljøvennlig til Palmesus. Derfor tilbyr Vy en egen Palmesus-buss med overraskelser underveis, hyppige avganger med Vy express, eller leie av privat buss. 

Palmesus-bussen fra Oslo og Stavanger

Et tilbud for deg som reiser fra Oslo eller Stavanger, og vil starte opplevelsen allerede på veien ned til Palmesus! Her vil vi tilby deg å bytte billett til Palmesus-bånd før avreise, og på veien kan vi friste med både god stemning og overraskelser.
 
De første billettene starter på 99 kr. Her er det begrensende antall plasser, så vær rask!
 
Ved bestilling av Palmesus-bussen, søk fra Oslo/Stavanger til Palmesus Caledonien.

<br /><br /><a href="https://www.vybuss.no/aktuelt/palmesus" target="_blank" class="btn">PALMESUS BUSS</a><br />
* billetter må kjøpes på forhånd.

Reis komfortabelt med Vy express

Passer ikke avgangstidspunktet til Palmesus-bussen helt? Da er Vy express fra enten Oslo eller Stavanger et godt alternativ med sine hyppige avganger. Reis komfortabelt i dobbeltdekker med førsteklasses utsikt. Len deg tilbake, lad opp mobilen og ankom bystranden med fulladet batteri.  Kommer du fra andre steder i landet, fortvil ikke - Vy har flere andre linjer, slik at du kommer deg enkelt til Kristiansand via Oslo/Stavanger.

Ved bestilling av VY express, søk fra Oslo/Stavanger til Kristiansand rutebilstasjon.

<br /><a href="https://www.vybuss.no/destinasjoner/kristiansand/#!/" target="_blank" class="btn">VY Express</a><br />

Lei din egen buss til Palmesus

Å reise til Palmesus med en stor gjeng er halve moroa. Med våre nye turbusser kan du selv bestemme startsted i Norge, stoppesteder på veien og få din egen, private sjåfør. Her kan opptil 50 personer reise sammen til Palmesus. Ikke minst så har du din egen buss som tar deg hjem igjen etter all moroa på Palmesus. 

<br /><br />Kontakt <a href="mailto:turbuss@vy.no" target="_blank" class="text-link">turbuss@vy.no</a> for et tilbud.

 

- Vy skal være fremoverlent og satsende. At de blir med på dette partnerskapet med oss føler jeg oppsummerer alt de står for. Vi ser frem til alt vi skal gjøre med Vy, jeg tror alle som kjører bil ned fra Oslo og Stavanger kommer til å bli skuffet over valget, sier Leif Fosselie (Festivalsjef).

Start opplevelsen allerede på vei ned med VY!

Book på vybuss.no