Norges morsomste dugnad

Er du lei av dopapir-salg og loddbøker som ligger og støver hjemme? Da anbefaler vi deg å søke dugnad hos Palmesus! Palmesus 2023 sprengte alle grenser og vi ser frem til 2024 hvor vi skal løfte nivået enda en gang. Dette vil vi gjøre sammen med deg!

Kvalifikasjoner

 • Du representerer en organisasjon/forening.  
 • Dere er fleksible på arbeidsoppgaver og arbeidstider.  
 • Rent vandel på alle som skal jobbe.
 • Stiller høye krav til egen leveranse, og bidrer til godt arbeidsmiljø.  
 • Du er et ja-menneske som er glad i å ta i et tak.  
 • Du forstår forpliktelsen ved å være en del av at arbeidsforhold.

Hva vi tilbyr

 • Effektiv og lønnsom dugnadsjobb.  
 • Arbeid som skjer i fellesskap med gjengen og hvor tiden går fort.  
 • Innsikt i et av Norges mest spennende og største arrangementer.  
 • Forsikring når du jobber.  
 • Et varmt måltid i løpet av skiftet.

Vi ser etter grupper, foreninger, lag og foreldregrupper som ønsker å være med på Norges beste dugnadsjobb. Gruppen er innstilt på å bidra til å skape en unik opplevelse for våre gjester og være med på og bidra til at gjennomføringen går effektivt og godt.

Skiftene ligger på alt fra 8 til 12 timer (nattskift på 6-8 timer) og oppgavene er varierte. Du vil samhandle med masse likesinnede mennesker og du skal ikke se bort ifra at her skaper du egne venner - for livet. Forhåpentligvis går du fra jobb med nye venner og en bøtte full av gode opplevelser.  

Vi honorerer på følgende måte:

 • Alle under 18 år: 110 kr/timen
 • Alle over 18 år: 170 kr/timen
 • Nattvakter (18 års aldersgrense): 200 kr/timen  

All utbetaling skal skje igjennom fakturering, det blir ikke utbetalt som lønn til den enkelte. Faktureringen må skje innen 01.August, om ikke annet er avtalt. Minst 14 dager forfall på fakturaen.

REGISTRERINGSSKJEMA TIL DUGNAD

Takk for din søknad! Vi kontakter deg innen kort tid.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

CREW områder

Bar & servering

Egenskaper:

Service

Høyt tempo

Strukturert

Hvis du liker høyt tempo og jobbe i team så er dette stedet å jobbe! Oppgavene går ut på å stå i bar, servere, rydde, vaske, ivareta logistikk. Du vil være med på å passe på at gjestene og crew har det bra. Det blir god opplæring i forkant av vakten, så her kreves ingen tidligere erfaring. Viktigste du trenger er godt humør og god arbeidskapasitet.

Camp/Overnatting

Egenskaper:

Service

Selvstendig

Miljøbevisst

For alle våre gjester som skal bo på verdens beste camp trenger vi deg til å sørge for at de får en god opplevelse på sitt opphold. Her gjør du alt fra innsjekk, sikkerhet og miljø. Søk her om du vil være med i et lite og spennende miljø innenfor service..

Dekor og skiltproduksjon

Egenskaper:

Selvstendig

Fysisk tungt

Kreativ

Bli med å få strandfesten til å skinne, krever at du trives med fysisk arbeid og bryr deg litt ekstra om det estetiske.

Delta

Egenskaper:

Selvstendig

Service

Strukturert

Delta er for deg som føler du kan gjøre alt og liker variasjon. Vi plukker ut få utvalgte som får jobbe i små grupper hvorpå man skal bidra på alle områder som trenger et ekstra push. Her får man et godt innblikk i hele produksjonen av Palmesus. Man bør være god til å ta imot beskjeder, omstille seg og ta en utfordring på strak arm!

Innsjekk-/båndpåsetting

Egenskaper:

Service

Høyt tempo

Vi setter på over 100 000 bånd i løpet av én uke. Her får du muligheten ti lå være det første ansiktet til spente deltakere.

Miljø

Egenskaper:

Strukturert

Selvstendig

Miljøbevisst

Vi trenger deg til å få frem Palmesus fra sin beste side! Oppgavene består i å holde område ryddig og rent, sikre at miljøstasjoner ikke fylles opp og fylle på med dorull / såpe. Man trenger ikke bekymre seg for tømming toalettene – vi har egne folk som tar seg av dem. Vi oppfordrer alle som engasjerer seg i miljøet om å søke her.

Rigg og produksjon

Egenskaper:

Fysisk tungt

Strukturert

Selvstendig

Teamet som jobber med rigg er med på å klargjøre Palmesusområdet for fest! Jenter og gutter som ønsker å jobbe på rigg bør være i fysisk form til tunge løft, bygging og rigging.

Scene

Egenskaper:

Fysisk tungt

Selvstendig

Strukturert

Som scenerigger skal du være med å bygge opp årets scene. Her bør man også være i sterk og fysisk form til å hjelpe med tunge løft og rigging. Her er det ekstra viktig at man tar imot instrukser fra arbeidsleder, grunnet sikkerhet på scenen.

Transport/Truck

Egenskaper:

Selvstendig

Strukturert

Service

Vi har behov for sjåfører før, under og etter Palmesus. Her laster, kjører og leverer man utstyr rundt om på området.

SIkkerhet

Egenskaper:

Selvstendig

Service

Strukturert

Trivselsvakter er sikkerhetens forlengede arm! Du skal sørge for at ingen er overstadig beruset, at de har riktig billett og at man ikke har med seg ulovlige gjenstander inn på området.

CREWHÅNDBOKEN 

Få med deg praktisk informasjon ved å laste ned og lese vår Crewhåndbok