BLI EN DEL AV VÅRT CREW!

Er du en som liker å se hva du skaper? Eller kanskje du alltid har lurt på hvordan innsiden av en festival ser ut? Vi ser etter deg som har lyst til å være en del av noe større,

KLIKK HER FOR SØKNADSKJEMA

Vi ser etter deg som liker å skape noe og se resultatene raskt. vi håper du er en som vil være med på noe som du kan se tilbake og være stolt over.

Her finner du et fellesskap, referanse til fremtidige jobber, og kanskje retningen på hva du vil gjøre i fremtiden?

Visste du at over halvparten oppgir at de har funnet seg en venn for livet som crew på Palmesus? Eller at bare hver femte person er med her for å få seg en gratis strandfest? Det er mye du ikke vet om det å være en del av Palmesus, og lurer på mer så kan du lese mer her: Klikk her for å lese om alle arbeidsområdene

KLIKK HER FOR SØKNADSKJEMA

HVA FORVENTER VI AV DEG?

Som enhver sørlending så lever etter kardemommeloven, i korte trekk så forventer vi at du kommer med en positiv innstilling og klar for arbeid. De fleste rollene har en 16- og 18-års aldersgrense, men vi inkluderer alle som vil bidra, uansett hemninger og legning.

Vi forventer at du er proaktiv og hjelper til med det du kan. Ellers vil vi ha en egen kontrakt med deg og vi forventer at du har lest og følger retningslinjene i frivilligkontrakten.

KLIKK HER FOR SØKNADSKJEMA

No items found.