SLIK BLIR PALMESUS 2024

Endelig kan vi dele de nye venue-bildene for Palmesus 2024 med deg! Nå avslører vi de første oppgraderingene som venter deg på Skandinavias største strandfest.

Fra vår splitter nye food court til det unike Poolside-området med tre utendørs oppvarmede bassenger, blir årets festivalopplevelse uten sidestykke.

Bli også kjent med det helt nye VVIP-konseptet på CUPRA lounge.

Dette er Palmesus slik du aldri har sett det før!

Med en eksklusiv venue-oppgradering som vil ta festivalopplevelsen til helt nye høyder.

FOOD COURT:

Vi utvider matopplevelsen og sikrer enda mer komfort!

To splitter nye food courts venter, med hyggelige spiseområder under tak.

Det ene vil pryde hovedområdet, og her kan du nyte en avslappende pause med et deilig måltid og en forfriskning i glasset mens du tar et forfriskende bad i bassenget – alt akkompagnert av deilige rytmer fra DJs som spiller ved bassengkanten.

Den andre Food Courten finner du på VIP-området, hvor den smakfulle opplevelsen møter ekstraordinær service. Det er også her vi stolt introduserer den nye cocktailbaren og legger siste finpuss på en helt ny innendørs restaurant.

POOLSIDE

For første gang introduserer vi vår eksklusive «Poolside» på VIP-området, komplett med to utendørs oppvarmede bassenger og deilig servering. Dette er stedet for å slappe av, mingle og nyte solen, samtidig som du kan ta et forfriskende bad.

Med det stopper ikke der- alle med VIP billett får ubegrenset adgang til det legendariske Pool Party inne på Aquarama. I tillegg utvider området som gir enda bedre plass og introduserer en egen inngang for å sikre kortere kø ved innslipp.

FLERE LOUNGEOMRÅDER OG MER TAK OVER HODE

Vi introduserer flere loungeområder og chill zones spredt over festivalområdet for å gi deg den perfekte atmosfæren, enten du vil slappe av mellom konsertene, eller mingle med venner. Skreddersydd for din komfort og trivsel, vil våre nye avslapningsområder være utstyrt med luksuriøse sitteplasser, myke puter og stemningsfull belysning.

VVIP- CUPRA LOUNGE:

Helt nytt for 2024: Vi utvider publikumsområde på «CUPRA Lounge» og åpner dørene for første gang for alle de med ALL ACCESS PASS.

Dette inkluderer en helt ny og utvidet del med:

All you can eat

Egen foodcourt hvor du som gjest kan bli servert det lekreste av mat –laget á la minute av vårt eminente kokketeam. Gjelder mellom klokken 15:00 og 21:00.

Bar

CUPRA Lounge vil ha egne barer og mulighet for å bestille drikkepakker ved bordene.

Toaletter

Egne toalettfasiliteter på CUPRA Lounge.

Utsikt

Panoramautsikt til både main stage og CUPRA stage.

Tak

I tilfelle værgudene ikke skulle spille på lag, så vil man kunne stå tørt under tak. 

Bord

Med ALL ACCESS PASS vil du ha mulighet til å kjøpe tilgang til bord i et eget område inne i loungen.

Venue bilder (bildene er ment som illustrasjon og kan avvike fra virkeligheten)

No items found.