RESIRKULER SNUSBOKSEN DIN PÅ PALMESUS!

Bli med på innsatsen for miljøet under Palmesus og gi snusboksen din nytt liv! I samarbeid med Brukertopplokket.no setter vi opp resirkuleringstønner for snusbokser. Snusboksens andre liv: Oppsirkuler den på Palmesus!

Publisert:
October 26, 2023
Skrevet av:
FOTO:

En tom snusboks kan virke verdiløs, med bestefalls kun brennverdi. Men når vi samler dem inn og leverer dem til Plasteriet, blir de oppsirkulert til blomsterpotter og hårbøyler. Hvert produkt vil være unikt, da det støpes for hånd på verkstedet i Trondheim. Dermed forvandles en boks som tidligere ble sett på som avfall til et nytt produkt med høyere nytteverdi. Ved å levere inn snusbokser bidrar du også til å støtte Natur og Ungdom med 5 kr per boks.

Siden 2021 har Brukertopplokket vært en aktiv deltaker på festivaler og arrangementer, der vi har gjort en betydelig innsats med å samle inn over 20.000 snusbokser. Denne gangen ønsker brukertopplokket.no å hjelpe strandløvene på palmesus ved å bidra til å bedre miljøet. I Norge konsumerer vi over 100 millioner snusbokser i året og dette er mange tonn med plast.  

Vi blir utrolig takknemlige for engasjementet og støtten fra festivaldeltakerne som velger å resirkulere sine snusbokser i stedet for å kaste dem. Deres bidrag har ikke bare forhindret at tusenvis av snusbokser havner som avfall i naturen, men har også hatt en positiv innvirkning på miljøet.  

Alt du trenger for å resirkulere snusboksen din er å kaste den i den hvite «søpla» hvor det står merket #brukertopplokket. Dette er et superenkelt tiltak hvor du kan være med å gjøre en liten del for en bærekraftig fremtid.  

Vær med oss i miljøarbeidet på Palmesus og tenk på naturen – resirkuler snusboksen din!

www.brukertopplokket.no

No items found.