Go Vegan kommer til Palmesus

Nå er det enklere for deg å velge plantebasert på Palmesus!

Publisert:
October 26, 2023
Skrevet av:
FOTO:

Go'Vegan er Norges mest kjente plantebaserte merkevare og tilbyr et bredt utvalg av veganske matvarer i ulike kategorier. Vi kan nevne pålegg som alternativ til ost, postei, salami og skinke, snop som sjokolade, chips og karameller - samt pizza, dressinger, ferdigretter og kjøtterstatning som pølser, gyros, burger, vegandeig, pulled, nuggets med mer.

Målet er å gjøre det enklere for alle å velge plantebasert i hverdagen! 🌱


I år kommer Go'Vegan til Palmesus som den første 100 % kjøttfrie, veganske matservering på festivalen, og de garanterer at alle strandløver vil bli både mette og glade!


Bestiller du en matrett fra Go’Vegan, velger du ikke bare et dyrevennlig og sunnere alternativ, du reduserer også karbonavtrykket ditt og globale utslipp ved å støtte verifiserte klimaprosjekter rundt omkring i verden 💚🌎


I food courten hos Go'Vegan kan du velge mellom to digge plantebaserte retter:


🌱 Go'Vegan Gyros - basert på økologiske erter og favabønner krydret med en smakfull marinade av blant annet spisskummen, paprika og chili. Serveres i pitabrød med pommes frites, agurk, rødløk og tzatziki.


🌱 Go'Vegan Currygryte - en smakseksplosjon med kikerter, søtpotet, paprika og kjøtterstatning basert på økologiske erter og favabønner - alt omfavnet av en herlig kremet kokosmelksaus. Serveres med ris og nanbrød.Følg Go'Vegan på nett, Instagram eller Facebook for digge oppskrifter og grønn inspirasjon!

Sjekk ut musikkvideoen til GoVegan her>

No items found.