20 FORDELER FOR DEG MED VIP-BILLETT

Har du kjøpt billett til sommerens Palmesus har du allerede god grunn til å glede deg, og har du en VIP-billett kan vi garantere deg landets feteste festivalområde! Sjekk ut de nye og oppgraderte VIP-godbitene som venter deg på Palmesus 2024.

1. Egen armbåndspåsetting

Første steg inn i VIP-opplevelsen? Din helt egne armbåndspåsetting! Da det er langt færre som har VIP-billetter enn ordinære, er det langt mindre kø og du får raskt byttet billetten din inn i armbånd. Armbåndspåsettingen finner du ca 100 meter fra inngangen til Palmesus, i området kalt Tresse.

2. VIP inngang & utgang

Inkludert i billetten får du også en egen inngang og utgang på området. Minimalt med ventetid, maks moro og kortere avstand. Dette er vinn-vinn da det også vil redusere køen for dem med ordinære billetter. Lurer du på noe eller trenger mer informasjon vil du finne egne info desker ved inngangen.


3. Barer & Drikke

Hvis du har tilgang til VIP-området, åpner det seg en verden av drikkeopplevelser med et stort utvalg fra flere unike serveringssteder. Det er hele 7 barer bare inne på VIP. Fra hovedbaren på VIP-området til flere spesialbarer, kan du nyte alt fra smakfulle cocktails og frozen daiquiries, til et variert utvalg av øl, hvitvin, rødvin, rosévin, champagne, shots, cider, alkoholfrie alternativer og mye mer. Vi har fått alle rettigheter på området, så for første gang gang kan du kose deg med alle typer brennevin på VIP-området vårt.

4. Food Court & Mat

Møt opp sulten – vi har store planer for smaksløkene dine! Den kommende sommeren får VIP-området en helt ny food court med et stort utvalg av digg mat. Det blir godt med sitteplasser og mer tak overhodet i tilfelle solen blir ekstra intens. Food courten blir plassert midt på området, slik at veien til deilige smaker alltid er kort.

5. Sitteplasser og loungeområder

Gled deg til sommerens Palmesus med flere sitteplasser enn noensinne. Vi tar komforten til et helt nytt nivå med et stort utvalg av sittemuligheter: fra loungegrupper og solsenger, cabanas, bean bags, ståbord og mye mer, spredt utover området.

6. Mer tak enn ever

Uansett om solen skinner for sterkt, eller regnet forsøker å spille sin rolle, ordner vi med rekordmye tak over hodet for publikum til sommeren. Ute på området vil du finne telt og pergolaer, rikelig med plass. Men det stopper ikke der – for VIP-gjestene har vi en eksklusiv sone i andre etasje på pool party med sitteplasser, og en egen bar som sørger for tropisk stemning og 28 grader, selv om været skulle bestemme seg for noe annet.

7. Viewing deck

Fra VIP-området har du strålende utsikt til Main Stage, men helt nytt av året er et viewing deck plassert slik at man kommer litt høyere og dermed får enda et nytt område med strålende utsikt til scenen. Slik at høydepunktene blir enda høyere når du er en del av Palmesus VIP-opplevelsen!


8. Norges feteste bassengområde, sjø og sydhavsøy

Ingen andre festivaler eller strandfester kan by på mer fete bademuligheter enn Palmesus. En virkelig stor nyhet på VIP-området i år er et olympisk størrelse svømmebasseng, varmet til deilige 33 grader, komplett med hev-og senkbunn. Langs bassenget vil det være plenty med solsenger og mulighet for å låne håndklær, ta seg en drink eller bare duppe litt i landets feteste basseng mens du kikker utover Skandinavias største strandfest. Men om du foretrekker kan du selvsagt også ta en forfriskende dukkert i sjøen og utforske vår nye sydhavsøy, komplett med en eksotisk tikibar som serverer deilige drinker.

9. Jacuzzier

Vi introduserer en helt ny og enorm jacuzzi, plass til rundt 30 personer, og et ekstra oppvarmet basseng med utsikt rett mot hovedscenen. Totalt vil Palmesus VIP skjemme deg bort med tre oppvarmede bassenger og flere jacuzzier.

10. Eget toalettområde med vaskestasjoner og speil

Palmesus VIP gir deg førsteklasses toalettfordeler som setter en ny standard for festivalopplevelsen. Vi oppgraderer og øker antall toaletter, samt får de en ny plassering, så du kan nyte øyeblikket av personlig pleie med varmt vann, såpe, og speil, mens du sikrer at både håret og sminken sitter som det skal. Du finner også en rekke produkter fra våre samarbeidspartnere på kosmetikk og hygiene utplassert ved vaskestasjonene og gratis for deg med VIP-billett.

11. Garderobe, dusj og låsbare skap

Med VIP-billetten din åpner det seg en verden av komfort. Innendørs garderober står klare for deg, hvor du kan ta en forfriskende dusj, benytte toalettet eller skifte antrekk etter noen timer i bassenget. Her er det også ca 1000 garderobeskap som du har tilgang på for å låse inn ting du ønsker å oppbevare i sikkerhet mens du viser de andre hvordan en god mosh pit skal gjøres.

12. Brush up station

Det blir en egen brush up station hvor du får proft stell av hår og sminke.

Du finner også en rekke produkter fra våre samarbeidspartnere på kosmetikk og hygiene utplassert ved vaskestasjonene og gratis for deg med VIP-billett.

13. Cocktails, vin & champagne lounge

Vår F&B-manager er kåret til en av verdens beste bartendere og har også vunnet VM for å ha laget verdens beste cocktail. Nå jobber han året rundt for å sikre at mat- og drikkeopplevelsen på Palmesus når verdensklassestandard.

Som en av sommerens største nyheter introduserer vi et helt nytt loungeområde, en oase av luksus hvor du finner flere spesialbarer og rikelig med sitteplasser under pergolaer dekket med glitrende lyslenke. Her kan man trekke seg litt tilbake, nyte førsteklasses drikke til fornuftige priser, og mingle med gamle og nye venner.

14. 360 graders VIP scene

Vi tar musikkopplevelsen til nye høyder med vår splitter nye 360-graders VIP-scene. Artistene får muligheten til å spille vendt mot det freshe bassengområdet og samtidig begeistre publikum fra alle retninger. Stemningen som DJ-ene skaper her, både tidlig på dagen og langt ut på kvelden, er noe du virkelig ikke vil gå glipp av. I år blir det ekstra rått!

15. Palmesus Pool Party

Pool partyet under Palmesus har blitt arrangert i en årrekke, men det vi har planlagt for sommeren er på et helt nytt nivå. Forbered deg på å bli overveldet av vårt enorme innendørs bassengområde, med flere bassenger både store og små. Men det blir bedre – i år får publikum også gleden av å oppleve tre oppvarmede bassenger utendørs (2 av dem på VIP), samt en gigantisk jacuzzi med plass til 30 personer. I tillegg får VIP en helt ny scene som blir en del av Pool-festen på dagen, og når kvelden kommer blir hele VIP-området omdannet til et pulserende festparadis.

16. Spa

Har du VIP-billett har du inkludert adgang til et eget spa hvor du vil finne blant annet Hot Sauna, dampbadstu, loungeområde med stort basseng med kraftige dyser som sørger for behagelig massasje under vann, sanarium, kaldkulp, tropisk opplevelsesdusj, saltluftsbadstu og mye mer.

17. Let´s Play

Det mangler ikke på ting å gjøre mens du er på Palmesus. På VIP-området venter en verden av moro og aktiviteter. Kast deg ut i legendariske øyeblikk med spill som beer pong, vannskliekonkurranser, karoke, og fang de uforglemmelige øyeblikkene med vår photobooth.

18. Vannsklier

Gjør deg klar for adrenalinkick! Inne på Palmesus Pool Party kan du ta deg en leken pause- Dette blir en ekstra dimensjon av moro i vannet, og en ny måte å kjenne pulsen stige på Palmesus.

19. Silent Disco

En av de mest populære aktivitetene på Palmesuser silent disco klubben som ligger på hovedområdet. Til sommeren får derfor endelig VIP-området sin helt egen silent disco klubb. Ta på deg hodetelefonene, føl rytmen og del gleden med andre VIP-gjestene

20. Storskjermer

Vi tar konsertopplevelsen til et helt nytt nivå med våre storskjermer på VIP-området! Konsertene blir fanget opp av vårt flerkamerateam, og du kan dykke ned i den episke stemningen uansett hvor du befinner deg. Enten du vil danse foran scenen eller slappe av i bakgrunnen, gir våre storskjermer deg en fullspekket opplevelse av musikkens magi og de festlige øyeblikkene fanget av våre kameraer.

No items found.