Tyla

Den sørafrikanske pop-prinsessen debuterer på norsk jord! Pop-prinsessen har tatt musikkverdenen med storm med smash-hiten «Water» som toget inn på topplistene i hele 16 land og knuste all time-rekorden for antall avspillinger på Spotify fra en afrikansk musiker. Og det på rekordtid! Som sin første og eneste opptreden i Norge i år, blir dette en eksklusiv begivenhet du ikke vil gå glipp av fra denne Grammy-vinnende artisten.

Med sin fortryllende blanding av R&B, afrobeats, og pop er Tyla Laura Seethal på vei til å bli superstjerne. Denne dynamiske artisten, kjent for sin silkemyke stemme og evnetil å fange lytternes hjerte, har trollbundet fans verdens over og nyter følgelig suksessen med millioner av streams og en stadig voksende global fanbase.Gjennom TikTok har Tyla demonstrert en imponerende evne til å skape musikk som resonnerer på tvers av kulturer og kontinenter, og kronen på verket ble Grammy-prisen for beste Afrikanske musikk-opptreden fra februar i år – en tydelig bekreftelse på at hun er en stemme for den nye generasjonen.

 

Allerede minutter etter at «Water» gikk viralt, tok selveste Travis $cott og Palmesus-klare Marshmello kontakt med Tyla for å lage offisielle remixer, hvilket fungerte som en katapult mot stjernehimmelen for 22-åringen fra Johannesburg. Senere har hun gjort flere TV-opptredener, deriblant Kimmel i New York og ikke minst hos Bianca Ingrosso i Stockholm. Her uttalte Tyla at hun har store planer:

 

  • Jeg ser meg selv på de største scenene, vinne en Grammy, samarbeide med Drake og Rihanna! Jeg husker bare når jeg var veldig ung og så disse menneskene på TV og jeg vil elske å være den personen for andre unge mennesker. Spesielt fra Afrika.Jeg vil være et eksempel på at det kan skje oss!

 

22. mars kommer debutalbumet hennes og hele verden stålsetter seg for Tylas neste kapittel. Allerede kalles hun for den «nye Rihanna». Med flere singler og hits på gang har Tyla et stigende momentum og du kan forvente en opplevelse fylt med hjertevarmende melodier og rytmiske beats som sammen skaper en uimotståelig vibe. Gjør deg klar for en kveld hvor Tyla bringer med seg et forfriskende lydbilde som vil berike festivalens musikalske landskap og gi deg gåsehudfremmkallende minner for livet!