Timmy Trumpet

WE HEARD YOU! TIMMY TRUMPET returnerer til stranda for å toppe fjorårets elleville show!

Gjør dere klare enda mer kaos og ekstase når den legendariske Timmy Trumpet gjør sitt etterlengtede comeback for å toppe Palmesus 2023!

Den australske instrumentalisten, DJen og produsenten TimmyTrumpet er uten tvil en av de aller hotteste liveartistene på planeten for tiden.

Med sine eksplosive sceneshow og milliarder av streams har han nærmest erobret den elektroniske musikkscenen og på fjorårets Tomorrowland var Timmys konsert den som ble aller mest sett både fysisk og som stream. Og basert på Palmesuserne sine tilbakemeldinger er det ingen hemmelighet at Timmy leverte det beste showet på Palmesus i sommer.

Timmy er klassisk utdannet jazztrompetist og ble allerede i en alder av 13 år kåret til «Young Musician Of The Year» og begynte på Musikkonservatoriet i Sydney hvor Sydney Symphony Orchestras Anthony Heinrich underviste han. Kun to år senere ble han stjernen i Australian All Star Stageband og turnerte på verdens største jazzfestivaler.

Nå, med Palmesus 2024 i sikte, er forventningene skyhøye, og Timmy Trumpet er klar til å overgå seg selv og gi publikum nok en minneverdig opplevelse!