The Chainsmokers

CHAINSMOKERS RETURNS! Grammy Award-vinnende duoen, The Chainsmokers er klare for å gi en sensasjonell opptreden på Bystranda som skal omdefinere festivalopplevelsen. Duoen vil innta Main stage sommeren2024 og levere et spektakulært show som vil løfte stemningen til helt nye høyder!

The Chainsmokers har kontinuerlig utfordret musikkens grenser og skapt noen av de største hitene verden har sett. Deres evne til å smelte sammen pop, indie, elektronisk, alternativ og rock har gjort dem til sanne pionerer i bransjen. Med rekordstore strømmetall, historiske Las Vegas-residenser og utsolgte konserter på verdensomspennende arenaer, har duoen markert seg som en ustoppelig kraft i musikkverdenen.

Med en bemerkelsesverdig karriere preget av RIAA Diamond-sertifiserte hits som "Closer", "Something Just Like This" og "Don't Let Me Down," som har dominert Billboard Hot 100-listen og vunnet en GRAMMY® Award for "Best Dance Recording" har The Chainsmokers blitt satt på kartet!

 

Med suksessen til det nylig utgitte albumet "So Far So Good" og en stadig voksende katalog av hits, vil The Chainsmokers definitivt gi Palmesus 2024-publikummet en uforglemmelig konsertopplevelse.