Gabrielle

Norges ubestridte popdronning, Gabrielle, gjør seg klar til å transformere Bystranda med en musikalsk opplevelse som vil etterlate en varig innvirkning på festivalstemningen!

KARISMATISK, KRAFTFULL OG KLAR TIL Å EROBRE PALMESUS 2024!

 

Det har gått over ti år siden Gabrielle tok det norske publikumet med storm med debutalbumet "Mildt sagt". Hennes energiske popmusikk på bergensk har ikke bare fylt dansegulv over hele landet, men også formet norsk pophistorie. Med uforglemmelige låter som "Fem fine frøkner," "Eg ser deg," og "Tenker på deg," har hun satt sitt preg på hitlister og radiobølger.

I 2022 presenterte Gabrielle verden for sitt fjerde album, "KLIPP MEG I TI OG LIM MEG SAMMEN," som ikke bare har funnet sin plass i musikkhjerter landet over, men også hanket inn hennes første Spellemann-pris i kategorien "Årets pop."

Gabrielle har ikke bare erobret scenene med utsolgte konserter i Oslo Spektrum og Bergenhus Festning, men også bergtatt publikum over hele landet med sitt eksplosive liveshow og unike formidlingsevne. Palmesus 2024 vil være intet unntak når hun bringer sin blendende sjarm og musikalske magi til Bystranda med et helt nytt album!