Steve Aoki

LET´S GET CAKED! Steve Aoki is BACK! Det er med stor glede at vi kan kunngjøre den etterlengtede tilbakekomsten av den legendariske DJ-en og produsenten, Steve Aoki til årets utgave av Palmesus. Sist han gjestet Palmesus i 2018, skrev han historie med et show som fikk publikum til å eksplodere av begeistring.

Gjør dere klare for en uforglemmelig natt når den verdensberømte DJ og produsent Steve Aoki tar scenen på Bystranda for FJERDE gang. Kjent for sin dynamiske tilstedeværelse, episke kakekasting og to Grammy-nominasjoner, lover vi at Aoki leverer et show som overgår alle forventninger. Med et arsenal av hits som "Just Hold On" hans episke remix av “Pursuit of Happiness”, har Steve Aoki gjennom milliarder av streams sementert sin status som en titan i den elektroniske dansemusikken.

Aokis opptredener på store festivaler som Tomorrowland og Ultra Music Festival har vist verden hans unike evne til å engasjere publikum, og nå returnerer han til Palmesus for å gi deg en eksplosiv feiring av musikk, dans, og rene adrenalinfylte øyeblikk!