Ruben

Etter at han slo igjennom med Walls og Lay By Me (årets låt - Spellemanns prisen 2018) har Ruben vokst ut fra å være gutten med den vakre stemmen fra Bjarkøy i Nord, til å bli hele Norges sound med over 200 millioner lyttinger. I år skal han på Main Stage, lørdag 2.juli og lage liv mens solen går ned.

Ruben gjestet Palmesus og Kristiansand i 2019 siden da har han styrt mot stjernehimmelen og har i dag sluppet låter sammen med Alan Walker, Lemantre og Julie Bergan - for å nevne noen. I tillegg har han levert en EP i 2021 som har gitt oss hits som "Running", "Burn Down This Room" og "Dear God". Ruben er en tenker, en formidler og kunstner som kombinerer tekst og melodi til å dele av seg selv.

Ruben er en stille person som ikke gjør mye ut av seg før han føler seg virkelig trygg i rommet, men så fort han står på scenen er han i sentrum og der leverer han! Det er flere spennende prosjekter på gang og han har så vidt begynt sin artistkarriere, vi gleder oss til å ta han imot nok en gang til å lage skikkelig Strandfest!