Marshmello

Marshmello klar til å smelte Bystranda!

Den gåtefulle DJ-en og produsenten, kjent for sin karakteristiske hvite maske, er klar til å kaste en musikalsk eksplosjon over Bystranda.

Med et navn som klinger i hele verden og legendariske hits som "Happier", "Alone", og "Friends," bringer Marshmello ikke bare musikk til festivalen, men en hel atmosfære av eufori og energi.

Med over 13 milliarder strømminger på Spotify alene, er han blant de 40 mest strømmede artistene i verden og den tredje mest abonnerte artisten på YouTube. Han har samarbeidet med verdensstjerner som Juice WRLD, Halsey, Demi Lovato, Bastille, og mange flere.

Nominert til Grammy Awards, har Marshmello ikke bare utmerket seg som en innovativ produsent, men også som en fremtidsrettet forretningsmann. Han prydet forsiden av Forbes-magasinet "30 Under 30" -utgaven, og har skapt sitt eget merke av sjokoladefylte marshmallows, "Stuffed Puffs," i tillegg til å lansere en underholdningskanal for barn, Mellodees.

Hans blendende sceneshow og evne til å skape en fortryllende festatmosfære har gjort Marshmello til en av de mest ettertraktede liveartistene. Med en imponerende karriere og en enorm global følgerskare, er han klar til å levere et spektakulært show på Palmesus 2024!