After Beach / Cupra Stage

Kungs

Du kjenner dem kanskje best fra låten "This Girl" som gikk som en landeplage (og tidvis gjør enda!!). Nå skal denne franskmannen få lov til å ta ut hele sitt spekter når han går live på både Cupra Stage og After Beach.

Kungs (uttales Koongs), også kjent som Valentin Brunel, er en fersk produsent fra Sør-Frankrike. Fra The Who, til The Kooks smidde denne essensielle lyttingen de første skrittene til Kungs inspirasjon som kunstner. Som et navn som allerede har eksplodert over dansepop-spekteret og for et friskt, unikt europeisk talent som bare fortsatt er 21 år, har han en musikalsk gave som bare er satt til springbrett for å hoppe til nye høyder.  

Hans mest kjente låt "The Girl" - en nyinnspilling av et glatt, underjordisk funkspor fra den australske trioen "Cookin' On 3 Burners" - tok den sjelfulle, høye vokalen til originalen i kombinasjon med litt deep house har han gitt solskinnsfylt stemning fra Europa, til USA og utover.

Med #1 utmerkelser over en iøynefallende 45 land, inkludert hans hjemland Frankrike, og dusinvis av Topp 10 plasseringer over Østerrike, Canada, Danmark, Irland, Italia, Nederland, Spania, Sverige og Sveits; Kungs suksess kom på et øyeblikk, men gjør ingen feil, han er ingen trikse ponni. Spenn danseskoene fast og kom deg ut på stranda for litt funk-pop-deep-house.