CUPRA STAGE

HJORTERUD ALLÉ

«Ey, ingen gjør det som oss»

Hjorterud Allé fikk sin debut på Palmesus i fjor og satt fyr på publikum! Gutta er tilbake i år med enda flere hits i baggen! 🌴❤️🎶

Det tok ikke en gang ett år før denne duoen ble en av våre mest populære festartister. Partygutta Hjorterud Allé har allerede spilt på noen av de største festivalene i Norge, og vært på topplistene med flere av sine låter. Den sykt fengende «Skavlan» med Henric Edström, «Hjorterud Allé» og «Helikopter» er noen av de mest avspilte låtene med til sammen over 5 millioner plays. Da de nylig slo seg seg sammen med Broiler og lanserte låten "1", var det ikke annet enn riktig at de dundret inn på første plass i Norge, og i løpet av få uker har de passert 7 millioner streams på Spotify. Minner om at dette har skjedd på under ett år!

Det er tydelig at folket liker 90-talls, raveinspirerte låter og mildt sagt fengende melodier, for fansen renner stadig inn. Til nå er de oppe i 30 000 følgere og over 500 000 månedlige lyttere – i 150 forskjellige land. Ser vi en internasjonal norsk musikerkarriere i fremtiden? Den er i alle fall blendende lys.

Enhver konsert med gutta er en fest så det er klingende klart at dette er noe du må få med deg!