MAIN STAGE

BLACK EYED PEAS (US)

De amerikanske superstjernene i Black Eyed Peas kommer til Palmesus og Bystranda til sommeren i anledning strandfestens 15-årsjubileum. Med milliarder av streams, 19 Billboard-hits, 145 millioner solgte album og singler, 6 Grammy Awards, 6 Billboard Awards og over 40 millioner månedlige lyttere på Spotify snakker vi her om levende legender!

Black Eyed Peas har flere globale megahits enn folk flest har fingre og nesten uavhengig av hvilken generasjon man tilhører kjenner man umiddelbart igjen låter som «I Gotta Feeling», «Where Is The Love», «Let´s Get It Started», «Pump It» eller «Boom Boom Pow».

Selv om de aller fleste vil tenke på fest og dansemusikk har Black Eyed Peas har helt fra debuten hatt et ønske om å bruke musikken sin til å sette fokus på store tunge temaer som klimakampen, like rettigheter for alle mennesker, rasisme og krig. Etter terrorangrepet mot World Trade Center ga gruppen ut sangen «Where Is The Love» som raskt ble et globalt symbol på kampen mot terrorisme, rasisme, miljøkriminalitet og vold mot LGBTQ+-miljøet. Sangen lå i likhet med flere av de andre helt på toppen av flere av verdens aller største hitlister, men den hadde likevel en langt større betydning og har det for svært mange fortsatt.

- Når de amerikanske superstjernene i Black Eyed Peas ledet an av Will.I.Am går på hovedscenen på Bystranda lørdag kveld 1. juli vil det både bli en good night og en av de største og beste allsangene vi noensinne har hørt på Sørlandet, sier festsjef Leif Fosselie i Palmesus. Vi gleder oss STORT!

Med milliarder av streams av nye låter som «RITMO», «Don´t You Worry», «Mamacita» og «Girl Like Me» hvor de har gjesteartister som J. Balvin, Shakira og David Guetta viser Black Eyed Peas at de fullt ut omfavner den nye globale bølgen av latinsk musikk kombinert med egne røtter.