Sam Blacky

Sam Blacky er en multitalentfull DJ, produsent og kulturell ikon fra San Diego, USA. Klar til å bringe sine forførende beats til Palmesus!

Fra 2017 til i dag har hun opptrådt på scener fra Mexico til Ibiza, Bali til Europa, og på noen av verdens fremste elektroniske musikkfestivaler og klubber.

Siden hennes første selvutgitte EP i 2021 har Sam gitt ut musikk på respekterte plateselskaper som Repopulate Mars, Terms & Conditions, Thrive Music, Easier Said, og hennes fremragende remiks for den virale Grammy-nominerte Inji. 

Med sin unike stil og energi, som har fanget oppmerksomheten på prestisjetunge musikkfestivaler rundt om i verden, lover vi at hennes opptreden blir et høydepunkt for enhver danseløve. Hennes musikk, som har samlet millioner av avspillinger på streaming-plattformer, kombinerer det beste av Afro- og Latin-house med en deilig sommerlig vibe. Gjør deg klar for en opptreden som ikke bare vil løfte stemningen, men som også vil ta deg med på en musikalsk reise til varmere strøk.