MATTN

Opplev den elektriske energien fra MATTN på Palmesus! MATTN har raskt blitt en fremtredende skikkelse i den globale EDM-scenen.

På bare 26 år, drevet av en ustoppelig sult etter dansemusikk, er den mystiske MATTN klar til å gjøre seg bemerket som en seriøs artist, og har allerede gjort et avtrykk som en av de hotteste unge kvinnelige artistene i den elektroniske sirkelen. Hennes oppskrift på arena-verdige beats og spennende melodier fengsler publikum over hele verden, og kombineres sømløst for å skape hennes helt unike stil.

Med sitt unike blend av electro-house, progressive house, og trance, har hun trollbundet millioner av fans verden over, ikke minst gjennom spektakulære opptredener på steder som Tomorrowland. Forbered deg på en natt med fengslende beats og en uimotståelig atmosfære når MATTN entrer scenen på Palmesus 2024 for å vise hvorfor hun er en av de mest spennende aktørene i elektronisk musikk i dag!

Hennes tidligere og kommende utgivelser på Smash The House beviser uten tvil at MATTN har det som kreves for å nå toppen, og hun lar ingenting stå i veien for henne på veien mot suksess.