Lilly Palmer

Med en unik blanding av kraftige techno-rytmer og pulserende energi, er Palmer klar til å skape uforglemmelige øyeblikk for publikum på Bystranda.

Kjent for sin intense energi og tekniske ferdigheter, leverer Lilly Palmer et DJ-sett som utforsker de dypere og mørkere sidene av elektronisk musikk.

Opprinnelig fra Zurich, har Lilly tilbrakt mye tid i den blomstrende undergrunnsscenen, noe som har forsterket hennes kjærlighet til musikk og elektronisk musikk spesielt. I 2015 tok hun det store steget og forpliktet seg fullt ut til den underjordiske scenen. Med kraftige, impulsive tech- og melankolske dype lyder, skaper Lilly en unik og energisk stemning som tar publikum med på en reise gjennom rommet - en reise hvor returbilletter ikke trengs.

Med opptredener på anerkjente techno-scener og festivaler over hele Europa, har hun tiltrukket seg et lojalt fanbase og samlet betydelige avspillinger online. Hun kjennetegnes av en kompromissløs tilnærming til lydlandskapet, og du kan forvente en oppslukende opplevelse som vil fenge deg fra start til slutt og etterlate et uforglemmelig inntrykk på Palmesus 2024.