Gunna

Den amerikanske trap-stjernen fra Atlanta er en av de mest innflytelsesrike artistene på dagens hiphop-scene med over 33 millioner månedlige lyttere på Spotify, og er nå klar for å ta Palmesus 2024 med storm. Med hits som «fukumean», «Drip Too Hard» sammen med Lil Baby, «Lemonade» ft. Internet Money og NAV, samt «P Power» ft. Drake, og collabs med andre households som Travis $cott og Lil Baby, har Gunna fått millarder av streams og stor internasjonal oppmerksomhet.

Platinumkongen

Gunna er en del av det kontroversielle YSL-kollektivet skapt av trap-kongen Young Thug, og har en rekke platinautgivelser bak seg. Mixtapen med Lil Baby fra 2018, «Drip Harder», solgte til platinum, og det samme gjorde debutalbumet fra året etter, «Drip or Drown 2» som føk rett inn på førsteplassen på Billboard. Oppfølgeren «Wunna» fra 2020 gjentok denne triumfferden i likhet med tredjeplata «DS4EVER» fra 2022 som fulgte opp suksessen med platinum og dermed manifisterte Gunnas legendestatus.

Etter å ha gått under jorden i forbindelse med en opprørende rettsak i forbindelse med nevnte YSL records gjorde Gunna comeback i fjor med albumet «a Gift & a Curse» som anført med bangeren «fukumean» også solgte til platinum. Snakk om å levere! 2023 så imidlertid Gunnas retur til turnélivet og over hele Nord-Amerika er det nå utsolgte stadionkonserter som venter. Med en verdensturné på trappene og flere Grammy-nominasjoner befester Gunna hans ettertraktede posisjon i verdensmarkedet og nå er det altså klart for et headlinershow på Palmesus i sommer. Alle trap-hjerter gleder seg!

Nytt album i mai

Denne uka kom singeldroppet «Prada Dem» ft. Offset (kjent fra Migos som spilte sist i Norge på Palmesus i 2018), og i mai kommer Gunnas femte studioalbum – perfekt timet foran sommerens festivalsesong. Og da passer det utmerket med en eksklusiv opptreden nede i vannkanten på mainstage på Palmesus i det som blir en oppvisning av utallige hits og monumental stemning. Eneste spørsmålet er om det er sandkorn igjen på den stranda med det bassdrønnet som venter oss første helgen i juli.

Gunna, også kjent som Sergio Giavanni Kitchens har bevist sin evne til å skape banebrytende musikk som fanger og inspirerer en global lytterskare.

Rapperens spektakulære show på Bystranda er en unik mulighet for fans her til lands til å oppleve hans energiske sceneshow som eksploderer i luksus! Gjør deg klar for uforglemmelige beats som bare Gunna kan levere.