Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso bringer sin uimotståelige blanding av pop og sjelfulle melodier til Palmesus! Ingrosso har etablert seg som en av Nordens mest populære artister med sitt unike sound og karismatiske scenepersonlighet.

Med en imponerende musikkarriere som strekker seg langt tilbake i tid, har Benjamin Ingrosso vist en evne til å levere uforglemmelige liveopptredener som preges av energi, lidenskap og en uovertruffen musikalsk finesse.

Etter den overveldende suksessen med "Allt Det Vackra" turneen i 2023, der han tok publikum med på en uforglemmelig reise fylt med storslått musikk og kjærlighet, er Ingrosso nå mer ladet enn noen gang før for å levere et enda større og villere show på Palmesus.

Hans evne til å kombinere fengende pop med dype, følelsesladde tekster har gjort ham til en favoritt både i hjemlandet og internasjonalt. I 2018 representerte han Sverige i Eurovision, hvor han vant med sangen "Dance You Off".

Med over 750 millioner strømminger og en imponerende samling av gull- og platinasertifiserte singler, samt tre album som har toppet listene, har Benjamin Ingrosso etablert seg som et av de største navnene i svensk musikk.

Sammen med Alan Walker har han låta “Man on the moon" som har over 100 millioner avspillinger på Spotify.

Forbered deg på en opptreden som ikke bare vil få deg til å danse, men som også vil etterlate alle i ren beundring.