Bebe Rexha

Bebe Rexha klar til å ta Bystranda med storm! Med sin blendende stemme som fanger publikums oppmerksomhet fra første tone, kan vi love en opplevelse som vil bli snakket om i årevis. Brooklyn-fødte Bebe Rexha har vært en kraft i musikkbransjen siden hun begynte å skrive sanger for store navn som Eminem, Rihanna og Selena Gomez. Nå er hun klar for Palmesus!

Rexha har ikke bare utmerket seg som en fremragende låtskriver, hennes kraftfulle vokalprestasjoner har også regjert hitlistene som soloartist med en imponerende rekke singler og samarbeid. Hennes særegne musikalske stil, hennes kraftfulle vokalprestasjoner sammen med evnen til å blande pop, elektronika, og R&B, har gjort henne til et ikon for fans verden over.

Med mange milliarder streams, 41 millioner månedlige lyttere på Spotify, flere hitsingler på Billboard-listene, og samarbeid med stjerner som David Guetta og Martin Garrix, har Bebe Rexha etablert seg som en ledende kraft i popmusikken. Med en stemme som har tjent henne til både Grammy og MTV Music Awards nominasjoner, kan du glede deg til å høre hits som “I’m Good”, "Meant to Be", "I'm a Mess" og “In the Name of Love” på Palmesus.

Rexhas musikk tiltrekker et bredt spekter av publikum, og har plassert henne blant verdens mest ettertraktede artister i vår tid. Hennes debut på Palmesus-scenen blir en begivenhet du ikke vil gå glipp av.

Så enten du er en lojal fan eller bare ønsker å oppleve en uforglemmelig musikkopplevelse, blir dette et spektakulært show med masse energi, eufori og deilige beats!