Vinn VIP-billetter til neste Palmesus i 2023!

Vinn VIP-billetter til neste Palmesus i 2023!

Energi- og teknologikonsernet Eviny samarbeider med Palmesus om å skape Norges mest klimavennlige strandfest. Når 60 000 festglade mennesker samles på Bystranda i Kristiansand får de oppleve ny teknologi som skal hjelpe oss alle mot en fornybar fremtid.

Snap et bilde av GOD STEMING - vinn VIP-Billetter til Palmesus 2023!

Palmesus og Eviny tror på fremtiden. Derfor skal Eviny hjelpe Palmesus med å bliverdens grønneste strandfest. Men for å få det til, må vi ha dere på laget. Publikum. Sjefene. Fremtiden. Vi tror på dere og håper dere vil tro på oss. Det er god stemning å sette fart på det grønne skiftet. Derfor vil vi at du skal følge Eviny på Snapchat og bruke linsen vår når du deler en story som viser GODSTEMNING!

Slik deltar du i konkurransen:

  1. Følg Eviny på Snapchat
  2. Snap en story av GOD STEMNING med Evinys filter
  3. Tag Eviny

Vi trekker flere vinnere som får 2 VIP-billetter hver til neste års Palmesus i 2023


Bli med på demotur med elbåt i 50 knop

Opplev stillhet på sjøen helt uten motorstøy. Vistiller med et elektrisk fartsmonster av en båt og gir deg en smakebit på fremtidensbåtliv. Her er det først til mølla. Følg Eviny på Snapchat. Der forteller vi deghvor du finner havnen til Eviny, og hvilke tider vi tar med oss gjester på demoturer.


Batteridrevet strandfest

Eviny stiller med flere massive batterikontainere for å sikre at scenene på Palmesus drives av fornybar energi. Slik fjerner vi bruk av forurensende dieselaggregat. Palmesus 2022 er den største batterileveransen fra Eviny noensinne!


Lynladere for bil og båt

Vi setter opp lynladere under Palmesus som kan brukes av både elbåter og elbiler. Eviny har ca. 200 ladestasjoner og 1342 hurtig- eller lynladepunkter i Norge og Sverige. Hos oss er det i tillegg superenkelt å betale med Vipps.

No items found.