Velkommen til Palmesus Glamping

Velkommen til Palmesus Glamping

Vi gleder oss enormt til å ta dere imot på Kristiansand stadion under årets Palmesus.

Campen vil i år bestå av ca 1000 gjester. Det vil være lagt opp til både matvogner, aktiviteter og egen chill out sone, der våre resident DJ`s vil spille de deiligste sommertoner.

Campen ligger i gangavstand fra selve Palmesus, og det bugner av butikker, bakerier, apotek og andre nødvendigheter i umiddelbar nærhet. Det er også flere garderobeanlegg på campen hvor dere vil finne rikelig med både dusjer og toaletter.

Etter å ha parkert bilen (om dere kommer i bil) utenfor på en av de mange kommunale parkeringsplassene må dere sjekke inn ved hovedinngangen. Her må dere huske å ha med Ticketmaster-billetten deres, samt registrere alle som skal bo i teltet. Deretter vil samtlige få utdelt eget camp pass, som vil fungere som adgangskontroll. Camp pass utdeles kun ved personlig oppmøte og ved å vise gyldig legitimasjon. Dere må regne med noe ventetid her, samt at bagasjen deres av sikkerhetsmessige hensyn vil sjekkes av våre vektere. Dette er for din egen sikkerhet. I etterkant av dette vil dere få tildelt det teltet som dere har reservert.

Vi håper dere vil få mange uforglemmelige minner fra årets Palmesus, og håper dere gleder dere like mye som oss.

Les mer om glamping området her

No items found.