UTSOLGT, HVA NÅ?!

UTSOLGT, HVA NÅ?!

Flere måneder før det braker løs er Palmesus 2022 UTSOLGT! Med andre ord, Skandinavias største og villeste strandfest vil bli fylt av 20 000 festglade mennesker i sitt livs form. For å sikre deg en premium opplevelse fra start, til slutt, så har vi listet en rekke ting du kan tenke på. Er du en av de uheldige som ikke har fått kjøpt deg billett så er det enda noen muligheter for å få med seg Palmesus 2022.

TAKK TIL DEG 

Selv etter to avlysninger og en pandemi som har satt hele verden på vent så har folk vært lojale og holdt på billetten. Når vi slapp de siste ledige billettene så opplevde vi at folk KASTET seg over restene for å sikre seg the happening of the decade. Vi er ikke bare stolte, men også rørt over den massive støtten som har kommet fra dere. Den lojale og evigvarende troen på at Palmesus vil levere, gjør at vi vil heve nivået til nye høyder som Norge aldri har sett makan til tidligere.

SISTE MULIGHET FOR BILLETT

Vi har enda noen ledige plasser i vårt CREW. Her får du ikke bare muligheten til å være med på innsiden av et av Norges største arrangementer, men du får også venner for livet, noe å putte på CVen og ikke minst - betalingen kommer i form av et pass til Palmesus 2022.

Meld deg som frivillig i dag!

FOR DEG SOM HAR BILLETT

Nå handler det om for deg å sikre at du får en premium opplevelse, fra du forlater hjemmet, til du kommer hjem igjen (fylt med eufori over alt det du opplevde nede hos oss). Under har vi listet opp en oversikt for deg så du kan være sikker på at du har dekket alle behov.

Transporten ned i år er ordnet for deg som kommer fra Oslo, Stavanger eller Bergen. Vi har allerede lansert Flyr sin helt egen Palmesus-rute helgen ned og snart lanserer vi også Vy sine ruter som går fra Oslo og Stavanger. Tilpasset at du rekker ned og får med deg alt du måtte trenger.

Har du enda ikke har funnet et sted å bo, fortvil ikke. Du må ikke betale blodpris på AirBnB eller telte i hagen til naboens søster for å få tak over hodet.

Vi lanserer i år vår helt egen Palmesus Glamping, en førsteklasses camp-opplevelse. Her får du ferdig oppredde senger, tak over hodet, 24-timers sikkerhet og tilgang til mobil-lading, toaletter og dusjer. Sannsynligheten for at du får en billigere, bedre og enklere opplevelse enn dette - er veldig liten. På toppen av det hele: Vi lanserer shuttle til-og-fra Campen for igjennom hele Palmesus 🥰

Skaff deg tak over hodet her

NORGES STØRSTE (UTENDØRS) NATTKLUBB

Om du skulle være i tvil hvor du skal ta festen videre etter closing-acts fredag og lørdag så er det bare å sprade bort 700 meter, igjennom Norges største Tivoli, og mot Havna i Kristiansand.

PALMESUS AFTER BEACH møtes du med et heksagon av konteinere fylt med overraskelser. Over deg henger et 30-meters høyt telt-tak og sentrert finner du scenen som bringer en fullspekket line-up som skal holde pulsen din oppe til 02:30. Oliver Heldens, Laidback Luke, Nervo, Ramón, Imanbek, Myra, Lars Vaular, Ballinciaga og vår helt egen Fedde Le Grand vil få byens vindusruter til å vibrere inn i de sene nattetimene. Dette er også for deg som ikke skulle ha Palmesus-billett, men vil få en bit av festen på nattestid.

Sikre deg billett her

KING OF THE NIGHT PRESENTS: AFTER BEACH (3D-VENUE)