TIMMY TRUMPET KLAR FOR PALMESUS 2023!

Den australske instrumentalisten, DJen og produsenten Timmy Trumpet er uten tvil en av de aller hotteste liveartistene på planeten for tiden. Med sine eksplosive sceneshow og milliarder av streams har han nærmest erobret den elektroniske musikkscenen og på fjorårets Tomorrowland var Timmys konsert den som ble aller mest sett både fysisk og som stream.

Timmy er klassisk utdannet jazztrompetist og ble allerede i en alder av 13 år kåret til «Young Musician Of The Year» og begynte på Musikkonservatoriet i Sydney hvor Sydney Symphony Orchestras Anthony Heinrich underviste han. Kun to år senere ble han stjernen i Australian All Star Stage band og turnerte på verdens største jazzfestivaler.

Timmy Trumpet gir ut alle slags sjangere av musikk og er kjent for sitatet: «There´s only two kinds of music to me, good music and bad. Hopefully I´m making the good stuff!»

- Det er ganske utrolig at Timmy Trumpet har valg å komme til Kristiansand og Palmesus i sommer når hele verden ligger langflat etter han. Dette MÅ publikum få med seg – det blir noe helt helt spesielt, sier Leif Fosselie i Palmesus

No items found.