Tidenes line-up lansert til Palmesus 2022

Tidenes line-up lansert til Palmesus 2022

Med Macklemore som siste artist ut portene, gjør vi dermed line up-en tilnærmet komplett. I tillegg lanseres Norges største nattklubb Palmesus After Beach og en helt ny ekstra scene på stranda – Cupra Stage! Nå er altså årets line-up totalt 43 artister som treffer deg som vil feste med sand mellom tærne, eller rave utover de sene nattestimene i et urbant og industrielt mekka.

Hit-makers og pop-prinsesser til Palmesus

Denne uken har vi slippet hele 36(!) nye artister i tillegg til David Guetta, A$AP Rocky, Armin van Buuren, Sigrid, Astrid S, Salvatore Ganacci og Chris Holsten som er allerede lansert til sommerens gigantiske strandfest på Bystranda.

Den amerikanske superstjernen Macklemore kommer tilbake til Kristiansand og headliner fredagen på Palmesus sammen med legenden Armin van Buuren og hele Norges Askepott Astrid S. Med seg får de også den belgiske hit-makeren Lost Frequencies som garantert spiller sine globale hits som «Where Are You Now» og «Are YouWith Me». Amerikaneren Ty Dolla $ign har i likhet med Macklemore toppet Billboard Hot 100 med 30(!) låter inne på listen, han er klar lørdag 2. juli og deler dermed dag med headlinerne A$AP Rocky, David Guetta og vår egen popdronning Sigrid. 

Isah & Dutty Dior og Postgirobygget får gleden av å være de første artistene på hovedscenen henholdsvis fredag og lørdag for å sette deilig sommer stemning tidlig på stranda. Spellemanns- og P3Gull-vinner Chris Holsten med fullt bandspiller lørdag rett før Ruben smeller av gårde en hitparade fra en katalog av de sjeldne.

 SKAFF DEG BILLETT HER

Nederlandskdominans på Palmesus After Beach

For house og EDM-fans betyr det garantert mye at hele fire nederlandske DJ-legender kommer til Palmesus After Beach – Oliver Heldens, Fedde Le Grand og Laidback Luke. De slår følge med den største nederlenderen av dem Armin van Buuren som avslutter fredagen på årets Palmesus.

After Beach

Sammen med nederlendere vil det enorme industrielle Colosseumet bygd av kontainere fylles av flammer, pyro, laser, digital kunst og norske stjerner i form av stjerneskuddet Ramón, kulthelten Lars Vaular, ballerinaen og bokseren Myra og høyaktuelle Ballinciaga.

Fra motsatt side av kloden kommer den berømte australske duoen Nervo for å spille både på Bystranda og After Beach. Nesten like eksotisk er det at mannen bak en av verdens mest streamede låter, «Roses», kasakhstanske Imanbek kommer til Kristiansand i sommer!

 

Den franske finalen på artistslippene til After Beach er det musikalske produsent-geniet Kungs fra Toulon. Om ikke låten hans «This Girl» med over 1 milliard streams får deg isommerstemning er du nok fortapt og derfor spiller han også på vår nye scene på Bystranda.

LES MER OM AFTER BEACH I EN EGEN ARTIKKEL HER.

Flere scener, både på land og vann

Palmesus lanserer i år både en splitter ny elektronisk scene - Cupra Stage - i samarbeid med Cupra. En scene med intim bar for alle på VIP hvor du kan nærmest ta på artistene.

Australske Nervo vil være en av hovedattraksjonene på Cupra Stage, og søsterduoen er i godt selskap! Den italienske kjendisen, entertaineren, milliardæren og Dj-en Gianluca Vacchi vil danse inn i sommer natten fra scenen og om du er riktig heldig bak på Cupra-Bar så kan det hende du får en lap-dance som han sender live for sine 22-millioner følgere på Insta. Tysk-kroatiske Topic kommer garantert til å få sanden til å riste med sin super-hit «Breaking Me» og det samme gjør legendene i Chocolate Puma. Nederlenderen Julian Jordan har i løpet av de siste ti årene klatret raskt på artist-himmelen og det er med stolthet vi kan si at han avslutter fredagen på Cupra Stage.

Som tidligere har vi annonsert 2400 ekstra kvadratmetre med rosa gress, basseng og med det kommer og en helt egen  PirStage.

I tillegg kommer det en helt  egen intimscene ombord på Fullriggeren Sørlandet kalt Palmesus@Sea som vil sette stemningen på day-cruise før festen fortsetter på stranden.

Selv om det er mye å slippe 36 artister på en gang, så er Palmesus ikke helt ferdige med stjernedrysset. Det kommer fortsatt både små og store overraskelser som publikum kommer til å elske. Les mer om disse artistene og resten av line up-en på artistsidene her.

Og skulle du i det hele tatt være i tvil på hvordan sommerens fest vil se ut, så anbefaler vi et lite tilbakeblikk fra sist vi fikk lov til å danse på stranden.

 SKAFF DEG BILLETT HER

 SKAFF DEG BILLETT HER