TAKK FOR I ÅR!

Palmesus 2022 er resultatet av insane lidenskap, kreativitet i verdensklasse, stå-på vilje og stayerevne uten sidestykke, men det hadde vært ingenting uten dere, kjære publikum – så takk til dere! Takk for at dere har ventet iherdig, nærmest rabiatisk, på at vi endelig kunne gjennomføre Palmesus igjen, og takk for at dere stoler på oss til å gjøre vår ting for å levere den beste strandfesten overhodet mulig. Vi gleder oss til sommeren 2023 og slipper early bird-billetter mandag 4 juli kl 12.00!

Early bird-billetter for 2023 slippes hos Ticketmaster. Er du rask kan du sikre deg billett til neste år for årets pris!

Palmesus 2022 har vært utsolgt i lang tid og om du ønsker å sikre deg billett til neste års utgave av Skandinavias største strandfest handler det om å sitte klar på Ticketmaster kl 12.00.

Planlegging og artistbooking for neste år har allerede kommet langt og vi lover et enda større, enda bedre og enda gøyere Palmesus enn noensinne i 2023.

Billetter til Palmesus After Beach slippes også!
Et begrenset antall early bird-billetter til Norges største utendørs nattklubb slippes også til ekstra lav pris.

Pssst, du som har app eller billett for 2022 vil få tilgang til billettslippet 1 time før alle andre! Appen kan du laste ned her.

No items found.