Takk for i år!

Årets storslagne Palmesus-utgave går ned i historiebøkene som den største, beste og mest spektakulære i rekken – men nå vendes fokus mot 2020!

I over 14 måneder har vi jobbet, analysert, planlagt og egentlig bare snudd hver eneste stein for å kunne skape en festopplevelse i verdensklasse. Det er nemlig vårt største ønske at Palmesus skal gi deg noe helt unikt. Noe du ikke får andre steder. Noe som skiller seg ut og som etterlater en følelse av å ha vært alle andre steder enn i Norge.

Det er det Palmesus handler om, og vi er oppriktig stolte over årets strandfest og den stemningen som har vært gjennom to lange, fantastiske dager med alt som er godt i livet.

Flere av artistene er helt satt ut av viben på Palmesus. The Chainsmokers, som fikk æren av å close main stage med en helt uvirkelig, sjelsettende opptreden, skryter crowden opp i skyene og ønsker seg allerede tilbake.

Rundt omkring i verden snakker artistene om Palmesus og den ekstreme energien i publikum. Det er helt særegent, og vi er så utrolig takknemlig for å ha verdens beste palmesusere på stranda som gjør alt mulig.

Abstinensene og draget mot 2020 strømmer allerede gjennom kroppen, og mandag 8. juli kl. 12.00 (kl. 11.00 for alle med Palmesus-appen) slippes samtlige billetter til neste års extravaganza på Bystranda, helgen 3.-4. juli. Vi anbefaler på det sterkeste å sikre deg billett med en gang, for tradisjonen tro pleier vi å selge ut på noen få dager – så slide direkte inn i DM til dine aller nærmeste, ha strøm på telefonen og gjør deg klar!

Appen laster du ned her (fra mobil): https://bit.ly/2RZYb5q

Billetter kommer for salg her: https://www.ticketmaster.no/feature/palmesus/

GJENOPPLEV MAGIEN HER OG SETT PÅ ALARMKLOKKA TIL KL. 11!