Store planer for gjenåpning

Snart et år har passert siden verden ble stengt ned på grunn av Covid-19. Vi i Palmesus har brukt tiden på å planlegge slik at vi kan gi dere den beste og mest spektakulære utgaven av Skandinavias største strandfest så fort vi alle får lov til å feste sammen igjen. Noe av det vi har brukt mest tid på er å skape et helt nytt festivalområde i verdensklasse designet for den ultimate sommerfesten.

BEDRE PLASS & MER INNHOLD

Totalt utvides arealet med nesten 4000 kvm. Den ekstra plassen gir rom for helt nye og bedre løsninger for publikum. Og mange overraskelser!

INNGANGEN TIL DEN BESTE FESTEN NOENSINNE Det første som møter deg på vei inn på området vil være en gigantisk inngangsportal designet for å skape forventninger og glede. Vi tipper den vil gi et greit likes-bidrag til instaen din også :-)

LYSFEST: Tusenvis av lysende detaljer gir en magisk sommerstemning på Bystranda når mørket faller på.

NYTT BASSENG: Hovedområdet får en rekke nye tilskudd, blant annet et stort utendørs basseng med utsikt direkte til scenen og stranda.

STRANDEN UTVIDES: En flytende gigantisk pir fylt med lounger, solsenger, barer, basseng, vannaktiviteter og deilig rosa gress utvider stranden til over dobbel størrelse.