Slik kommer du deg til Palmesus

Slik kommer du deg til Palmesus

Snart er det tiden for å vende snuten mot Palmesus og her er enkle måter å reise til og fra Palmesus med fly og buss!

Som stolte partnere av Palmesus vil Flyr og Vy frakte deg til Skandinavias største strandfest.

Ta buss med Vy

Vy ønsker å gjøre det enkelt, rimelig og behagelig for deg å reise miljøvennlig til Palmesus. Derfor tilbyr Vy en egen Palmesus-buss med overraskelser underveis, hyppige avganger med Vy express, eller leie av privat buss. 

Palmesus-bussen fra Oslo og Stavanger

Et tilbud for deg som reiser fra Oslo eller Stavanger, og vil starte opplevelsen allerede på veien ned til Palmesus! Her vil vi tilby deg å bytte billett til Palmesus-bånd, og på veien kan vi friste med både god stemning og overraskelser.
 
De billigste billettene går først. Her er det begrensende antall plasser, så vær rask!
 
Ved bestilling av Palmesus-bussen, søk fra Oslo/Stavanger til Palmesus Caledonien.

<br /><br /><a href="https://www.vybuss.no/aktuelt/palmesus" target="_blank" class="btn">Bestill billetter med Palmesus-bussen her</a><br />

Reis komfortabelt med Vy express

Passer ikke avgangstidspunktet til Palmesus-bussen helt? Da er Vy express fra enten Oslo eller Stavanger et godt alternativ med sine hyppige avganger. Reis komfortabelt i dobbeltdekker med førsteklasses utsikt. Len deg tilbake, lad opp mobilen og ankom Palmesus med fulladet batteri. Kommer du fra andre steder i landet, fortvil ikke - Vy har flere andre linjer, slik at du kommer deg enkelt til Kristiansand via Oslo/Stavanger.

Ved bestilling av Vy express, søk fra Oslo/Stavanger til Kristiansand rutebilstasjon.

<br /><a href="https://www.vybuss.no/aktuelt/palmesus#!/" target="_blank" class="btn">Bestill billetter med Vy express her</a><br />

Lei din egen buss til Palmesus

Å reise til Palmesus med en stor gjeng er halve moroa. Med våre nye turbusser kan du selv bestemme startsted i Norge, stoppesteder på veien og få din egen, private sjåfør. Her kan opptil 50 personer reise sammen til Palmesus. Ikke minst så har du din egen buss som tar deg hjem igjen etter all moroa på Palmesus. 

<br /><br />Kontakt <a href="mailto:turbuss@vy.no" target="_blank" class="text-link">turbuss@vy.no</a> for et tilbud.

 

- Vy skal være fremoverlent og satsende. At de blir med på dette partnerskapet med oss føler jeg oppsummerer alt de står for. Vi ser frem til alt vi skal gjøre med Vy, jeg tror alle som kjører bil ned fra Oslo og Stavanger kommer til å bli skuffet over valget, sier Leif Fosselie (Festivalsjef).

Fly med Flyr (utsolgt)

Flyr og Palmesus går sammen om å lage en helt unik opplevelse for alle som reiser fra Bergen. Vi kan love mange overraskelser på reisen og en flytur du ikke har sett maken til. Dette blir den desidert beste og billigste måten å komme seg ned til Skandinavias største strandfest på.

Pris er viktig for oss, og derfor har Flyr valgt å legge seg på et nivå som ikke skal koste skjorta. Fly fra 498,- én vei. Kan dette bli sommerens råeste flytur? Ryktene sier så.

<br /><a href="https://flyr.com/booking?currency=NOK&onlyDirectFlights=false&returnFlight=true&adults=1&children=0&infants=0&origin=BGO&destination=KRS&departureDay=2022-06-30T22%3A00%3A00.000Z" target="_blank" class="btn">Bestill flybilletter her</a><br /><br />

Du kan selvfølgelig booke retur også:

<br /><a href="https://flyr.com/booking?currency=NOK&onlyDirectFlights=false&returnFlight=true&adults=1&children=0&infants=0&origin=BGO&destination=KRS&departureDay=2022-06-30T22%3A00%3A00.000Z" target="_blank" class="btn">Bestill retur her</a><br /><br />

Her blir det fortsatt god stemning, men en litt roligere opplevelse.

Opplevelsen av å reise med Flyr skal kjennetegnes av god service og vennlighet fra start til slutt. På nettsiden og i appen får du oversikt og kontroll til å ta valgene som passer deg best, uten skjulte kostnader og kompliserte vilkår. En ansvarlig modell.

Alle som jobber i Flyr er direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår.
Flyr teller nå mer enn 300 ansatte, hvorav mange har lang erfaring fra flybransjen. Administrerende direktør i Flyr er Tonje Wikstrøm Frislid, som er den første kvinnelige toppsjefen innen luftfart i Norden.

No items found.