SIGRID | PALMESUS

SIGRID | PALMESUS

Det en glede å kunne bekrefte at den norske stjerneartisten Sigrid kommer tilbake til Bystranda og Palmesus neste sommer!

Sigrid selv får «frysninger» av tanken:

«For å si det sånn: jeg kan nesten ikke huske å ha gledet meg så mye til å spille før. Det skal bli så godt å være sammen med band og crew og alle i publikum igjen! Nei, jeg får frysninger av tanken – hjelpes!» sier Sigrid og fortsetter:

«Det kommer til å bli 100 % overtenning både på scenen og i publikum. Og så er det jo klart at når en har savnet å spille konserter så innmari mye, så blir det nok en del følelser i sving. Det blir gøøøy!»

Sigrid er et lysende bevis på hvor langt norsk musikk har kommet på den internasjonale scenen. Det har neppe vært en mer universelt hyllet norsk artist noensinne, og hennes eklektiske, velsmurte toner transcenderer selv de mest innbitte sjangerpartisane grupperinger og baner veien for en ny generasjon superkvinner fra det kalde nord som med bergtagende beundring borrer seg inn i den moderne musikkhistorien.

Leif Fosselie, daglig leder og festsjef i Palmesus, er ikke uventet storfornøyd med bookingen:

«Sigrid var helt enestående sist vi hadde henne, så det er veldig stort å endelig få henne bekreftet til Palmesus igjen. Hun er rett og slett et strålende vokalist og en ektefødt entertainer, og vi gleder oss bare helt vanvittig mye til å se Sigrid sette fyr på stranda til sommeren!»

Sigrid har et helt spesielt talent, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum. Aller størst i Sigrids karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding! Hun ble også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018», og har opptrådt på flere av verdens største festivaler som f. eks. Coachella og Glastonbury.

Spotify-følgerene hennes har tredoblet siden begynnelsen av året, og strømmetallene har oversteget 500 millioner globalt takket være enorme låter som «Don’t Kill My Vibe», «Sucker Punch», «Mirror» og «Strangers». Sigrid kommer utvilsomt til å fortsette hennes rakettvekst i årene som kommer.

Vi gleder oss enormt mye til gjensyn med Sigrid på stranda i sommer. Diggere stemning finnes bare ikke!

No items found.