Postgirobygget

Postgirobygget

“Det var solnedgang. Det var latter, det var sang. Det var sommerfri. Det var sjø og magi”

“Sommerbandet” og allsang-kongene kommer på Bystranda i Kristiansand! Sist de var på Palmesus i 2018 kom de som en overraskelse etter Martin Garrix avsluttet lørdagen, og hvis den opptreden er en indikator kan vi garantere gåsehud, gledestårer og selvsagt allsang:Med sin populære landsdekkende sommermusikk og låter som “En solskinnsdag”, “Idyll” og “Sløv uten dop” (klassikere du fikk inn med morsmelken), er det et faktum at bandet definerer starten på sommeren.

Postgirobygget ble til da de var studenter i Trondheim helt tilbake i 1995 og holder fortsatt på som et av Norges aller mest ettertraktede live-band, hele 25 år senere! Fun-fact: Med debutalbumet “Melis” toppet de VG-lista i 70(!!!) uker! Av den grunn måtte gruppens neste albumutgivelse utsettes:p

I dag, etter 2,5 tiår på veien, har bandet gitt ut 9 album, holdt godt over 1000 konserter og inntar radioen, strømmetoppen og folkesjelen med sommersangene hver eneste sommer.

De som tror at bandets fans er godt voksne nå, må tenke seg om igjen. For er det en ting Postgirobygget er eksperter på, så er det å rekruttere nye tilhengere.

Vi sees på stranda i sommer<3