Palmesus Official Afterparties 2019

På KICK, som er hovedklubben under Palmesus, blir det gloheit stemning og duket for et fyrverkeri uten sidestykke! Enorme headlinere, garantert utsolgt og ikke minst en solide dose Paradise.. what's not to like? *OPPDATERT: Alt av forhåndssalg er utsolgt, men billetter får du kjøpt i døra med førstemann til mølla som gjeldende prinsipp!*

Torsdag 4. juli.
VIAFREE x PALMESUS presents: OFFICIAL KICK-OFF PARTY 2019.

Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/612487

Vi tjuvstarter Palmesus med vår tradisjonsrike kick-off på torsdagen, dagen før det hele braker løs på stranda!

Den amerikanske DJ-stjernen Deorro, som står bak smashen «Five More Hours» med Chris Brown, er på plass for å lage tidenes fest sammen med selveste Martin Jensen som går på scenen EKSAKT kl. 22! Vår danske venn har alene akkumulert over 1 milliard (!) streams på Spotify takket være megahiten «Solo Dance» og vellykkede samarbeid med bl.a. Ed Sheeran og Katy Perry. Support denne kvelden er Natalia Barbin.

Headliner: DEORRO, MARTIN JENSEN
Support: NATALIA BARBIN

Dørene åpner 22:00
ID: 20 år

Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/612487

Fredag 5. juli.
CARLINGS x PALMESUS presents: OFFICIAL AFTERPARTY 2019

Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/612491

Etter at Marshmello har satt fyr på Bystranda fredag kveld, er det duket for nok et fyrverkeri på KICK. Sammen med Carlings inviterer vi til offisielt afterparty der det blir gloheit stemning med nederlandske Chuckie, som for anledningen gjør et helt spesielt og magisk hiphop-set. Chuckie regnes som «God of Mixing» og er blant verdens aller, aller sjukeste DJs. Hans unike evne til å konstant pumpe ut enorme bangers, får dansegulv over hele kloden til å gå amok - om det er på Tomorrowland, Ultra, LIV eller Marquee så blir det alltid spinnvilt! Og KICK blir intet unntak denne deilige fredagsnatta. Support er JCY og We Are Qandi. Det anbefales på det sterkeste å kjøpe billett på forhånd.

Headliner: CHUCKIE
Support: JCY, WE ARE QANDI

Dørene åpner 22:00
ID: 20 år

Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/612491

Lørdag 6. juli.
CARLINGS x PALMESUS presents: OFFICIAL CLOSING PARTY 2019

Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/612493

Når støvet har lagt seg på Bystranda etter at The Chainsmokers closer årets Palmesus, skal den globale DJ-stjernen Fedde Le Grand bevege seg fra Main Stage til KICK for å gjøre et eksklusivt, intimt DJ-set på årets siste (og villeste) klubbkveld. De siste årene har akkurat denne festen vært der alle vil være - og stemningen har vært helt verdensklasse med Fedde Le Grand i toppform og full-on rave på dansegulvet! Kjøp billett nå, for dette blir uforglemmelig! Support fra Charlie Roennez og NRJs egen DJ, Luis Molinari.

Headliner: FEDDE LE GRAND
Support: CHARLIE ROENNEZ, LUIS MOLINARI

Dørene åpner 22:00
ID: 20 år

Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/612493