Palmesus lanserer Norges største strandfest for barn og unge i alle aldre – Palmesus Junior!

Palmesus lanserer Norges største strandfest for barn og unge i alle aldre – Palmesus Junior!

Torsdag 30. juni fylles Bystranda med en rekke store artister som Matoma, Marcus & Martinus, Tix og Ramón og hele familien er invitert! Palmesus åpner dermed dørene til det mest spektakulære og påkostede festivalområdet noensinne slik at også de under 18 år kan få sin egen strandfest. I tillegg bygges Norges største tivoli i Tresse!

Fantastiske artister

Artistene byr på en variert og storartet konsertdag med noe for alle! Stranda fylles med herlig sommerstemning med Matomas tropiske hits. Marcus & Martinus tar publikum med på allsang med sine velkjente slagere. Tix er klar til å gi et eksplosivt show, og Ramón synger inn i våre hjerter. Ikke nok med det, flere artister kommer!

- Det er utrolig moro å endelig kunne tilby en skikkelig stor strandfest også for barn, ungdom, foreldre og besteforeldre i Kristiansand! Denne dagen ønsker vi å skape en strandfest som virkelig tar barn og unge på alvor og som ikke står noe tilbake for store festivalopplevelser normalt forbeholdt oss voksne, sier Leif Fosselie i Palmesus.
Aktiviteter, tivoli, bading og iskrem
Spektakulært område med aktiviteter for alle!

Palmesus Junior vil ha et tilbud for alle, og programmet utformes etter samme oppskrift som den originale strandfesten for voksne. Tidlig på dagen er programmet tilpasset de minste med leker, overraskelser, aktiviteter, tivoli, bading, iskrem og underholding fra scenene. Utover ettermiddagen og kvelden starter de store artistene på hovedscenen og stemningen stiger frem til det hele avsluttes i en eksplosiv finale – akkurat som på selve Palmesus!


Arrangementet er rusfritt og har fri aldersgrense. Billettene slippes onsdag kl 12.00 hos Ticketmaster.

No items found.