PALMESUS GLAMPING

PALMESUS GLAMPING

Ønsker du booke overnatting? Palmesus Hotels er utsolgt, men vi har fortsatt ledige overnattingstilbud på vår splitter nye Palmesus Camp! Mange av teltene er allerede solgt, så vær rask om du ønsker å bo i umiddelbar nærhet til der det skjer for en fornuftig pris.

Vi vet at pengene flyr på festival, derfor har vi jobbet på spreng med å gjøre Palmesus-helgen litt billigere og bedre for deg og dine venner. Nå lanserer vi overnatting på camp  - et rimelig alternativ med plass til alt fra 1 til 6 personer!

Camp på Palmesus vil ikke være tradisjonell camping, men et glampingkonsept der du får ferdig oppredde senger, tak over hodet, 24-timers sikkerhet og tilgang til mobillading, toaletter og dusjer. Prisene vil variere avhengig av hvilken løsning du velger, men med døgnpriser fra kr. 550 per person pr natt, blir Palmesus-opplevelsen forhåpentligvis både enklere, billigere og mer tilgjengelig (lokasjon i gangavstand til Bystranda).

The Ibiza - 2 personer

Pris pr person pr natt 832.-

Pris pr dag 1664.-

Torsdag - Søndag totalt 4990.-

The Ibiza

Beskrivelse

The Ibiza teltet er vårt rimeligste alternativ og et behagelig og romslig telt som passer perfekt til deg og den du gjerne vil ha med på fest.
The Ibiza inneholder opptil 2 høye og behagelige luftmadrasser, integrert pute, samt pledd og elektrisk lampe. Her har du alle muligheter til å kunne sikre deg en varm, tørr og en god natts søvn på camp området. Aldri har camping vært enklere.

Book The Ibiza her

The Miami - 2 personer

Pris pr person pr natt 995.-

Pris pr dag 1990.-

Torsdag - Søndag totalt 5970.-

The Miami

Beskrivelse

The Miami teltet er et behagelig og romslig telt som passer perfekt til deg og kjæresten.
The Miami inneholder opptil 2 høye og behagelige luftmadrasser, eller en stor dobbel luftmadrass, integrert pute, samt pledd og elektrisk lampe. Det er høyt under taket og godt ventilert slik at du skal kunne sikre deg en god natts søvn på camp området. Denne er en sikker vinner og vil nok selge ut raskest.

Book The Miami her

The Rio - 4 personer

Pris pr person pr dag 775.-

Pris pr dag 3100.-

Torsdag - Søndag totalt 9300.-

The Rio

Beskrivelse

The Rio teltet er et stort og luftig telt som passer perfekt til 4 personer.
The Rio inneholder opp til 2 høye og doble luftmadrasser, integrert pute, samt pledd og elektrisk lampe. Det er høyt under taket, og ellers god plass slik at du skal kunne få det beste ut av camp opplevelsen. Kom som du er med dine gode venner, så ordner vi resten.

Book The Rio her

The St Tropez - 6 personer

Pris pr person pr dag 550,-

Pris pr dag 3300.-

Torsdag - Søndag totalt 9900.-

The St.Tropez

Beskrivelse

The St Tropez teltet er vårt aller største telt med plass opp til 6 personer. Dette er også derfor det teltet som er rimeligst pr person.
St Tropez inneholder opp til 3 høye og doble luftmadrasser, integrert pute, samt pledd og elektrisk lampe. Det er høyt under taket og ellers svært romslig, slik at det skal være god plass til hele vennegjengen. Dette er en sikker vinner om du er glad i en fest.

Book The St Tropez her

NB! Spørsmål knyttet til din bestilling av camp og hotellrom, kan sendes til post@palmesus.com. Kjøp av overnatting er ikke refunderbart.

No items found.