Palmesus blir del av festivalnettverk

Palmesus blir del av festivalnettverk

Palmesus blir nå en del av et stort internasjonalt festivalnettverk gjennom selskapet Superstruct Entertainment. Det er gode nyheter for alle som er glad i det som er blitt Skandinavias største strandfest og en av Norges aller største festivaler.

- Ved å bli en del av det felleskapet Superstruct representerer, får Palmesus en forsterket soliditet som kommer strandfesten og publikum tilgode i årene som kommer. Det er rett og slett fantastisk for fremtiden til Palmesus, sier daglig leder i Palmesus, Leif Fosselie.

Allerede 1. juni kl. 12.00 slippes Early Bird-billettene til Palmesus 2022 og med denne nyheten er det klart at Palmesus vil gå inn i et nytt år med styrket posisjon.

- 2022 blir helt ellevilt og med dette samarbeidet får vi blant annet lettere tilgang til verdensledende artister og kompetanse, som igjen gjør at vi kan konsentrere oss om å levere den største og beste strandfesten noensinne!

Samme profil, samme folk, bedre strandfest

Superstruct Entertainment eier en rekke festivaler som Parookaville i Tyskland, Sziget og Balaton Sound i Ungarn, Sonàr i Spania, Tinderbox og Northside i Danmark, Elrow Amnesia på Ibiza, Øyafestivalen i Norge og satser på å samle ledende festivaler som skal kunne dra nytte av hverandre.

- Superstructs tilnærming til markedet passer oss i Palmesus godt. Vi ønsker å utnytte de fordelene som finnes i det å bli en del av noe større, samtidig som vi beholder vår unike profil og lokasjon på Bystranda i Kristiansand. Det har vært helt avgjørende for oss at vi beholder nettopp profilen og kompetansen, og at Palmesus fortsatt drives av de samme menneskene, sier Fosselie.

- Vi gleder oss til at Palmesus blir en del av en større familie av aktører med lidenskap for å skape sinnsyke opplevelser. Dette er et faglig felleskap med vanvittig kompetanse og dette vil bli tydelig for alle palmesusere i 2022 og i årene som kommer.

Bedre rustet for fremtiden

De siste par årene med nedstengning av samfunnet har vært utfordrende for hele kulturbransjen. Med Superstruct i ryggen har Palmesus en langt større soliditet som gjør at vi kan fokusere på det vi brenner for, nemlig å skape den råeste opplevelsen i Norge - som igjen kommer publikum, det lokale næringsliv, samarbeidspartnere, leverandører, artister og crew tilgode.  

No items found.