PALMESUS 2020 AVLYST

Kjære palmesusere, I sommer skulle vi ha sammen feiret et utsolgt Palmesus på vakre Bystranda i Kristiansand for tolvte året på rad. Men i dag ble det klart at det ikke blir noe av den episke helgen med musikk, kjærlighet, vennskap, fest og moro som vi alle drømmer om. For med bakgrunn i myndighetenes forbud mot store arrangementer som ble kunngjort i dag, må vi dessverre kansellere årets Palmesus.

Selv om vi har forståelse for avgjørelsen, er vi helt knust.

Vi er knust fordi vi aldri har gledet oss mer til å arrangere Skandinavias største strandfest for dere. Fordi vi ikke har en jobb å tilby over 3 000 enestående ansatte og frivillige og at de ikke får gleden av å skape lykke for over 40 000 av dere. Fordi vi bare hadde sluppet 4 av totalt over 40 artister som vi nå ikke kan fortelle dere om. Fordi vi har planlagt et nytt fantastisk festivalområde i over et år for dere. Fordi det ventet helt vilt kule overraskelser for dere. Fordi vi hadde bestilt et nytt gigantisk utendørsbasseng. Fordi vi var utsolgt allerede i fjor. Fordi vi hadde funnet ut hvordan vi skulle få bygget en enda større og kulere main stage. Fordi vi skulle vise dere verdens råeste nattklubb i form av Arcadia Spider og et gigantisk industrielt Colosseum. Fordi vi hadde på plass mer pyro og flammer enn noensinne og historiens største fyrverkeri. Fordi vi endelig skulle lansere vår drømmecamp. Fordi vi skulle gi dere Norges største tivoli som en del av opplevelsen. Fordi 63 idrettsklubber, lag, foreninger og skoler ikke får muligheten til å tjene sårt tiltrengte dugnadspenger. Fordi Sørlandet ikke får besøk av titusenvis av glade, herlige mennesker som bare vil ha det gøy fra hele vårt vakre land og fra 31 andre nasjoner. I 2020.

Det eneste positive vi ser i situasjonen er at vi nå har ekstra god tid på å planlegge Palmesus i 2021. Vi skal bruke den tiden på å gjøre neste års Palmesus til noe helt fullstendig enestående og spektakulært. Vi skal jobbe hardere og omdanne den frustrasjonen vi nå føler til energi og motivasjon til å skape den beste festen noensinne.

Større artister, bedre festivalområde, mer pyro, fetere overraskelser, det beste av mat og drikke, 30 grader og sol!

Var du en av de heldige som hadde sikret deg billett til Palmesus i år så må du ta godt vare på billetten da den selvsagt vil være gyldig til Palmesus 2021, 2. og 3. juli neste år. Dersom datoene ikke passer refunderer vi selvsagt og alle som har kjøpt billett får en av de nærmeste dagene mer info om dette på e-post.

Men først og fremst ber vi om din støtte. Du kan være med på å gjøre en stor forskjell ved å beholde billetten din og overføre gleden og spenningen til 2.-3 juli 2021. Det vil være et enormt bidrag til at vi fortsatt kan levere Skandinavias største (og beste) strandfest! Det er naturligvis ikke bare oss dette rammer, det har også en alvorlig konsekvens for alle artister, leverandører, samarbeidspartnere, crew, lag og foreninger og alle andre som er med på å bidra til sommerens største begivenhet. Det rammer hele regionen i form av hoteller, restauranter, utesteder, butikker, transportnæring og reiseliv. Vi håper derfor at du og vennegjengen er med oss videre neste år! Beholder du billetten din vil det bety alt for oss alle.

Vi kommer til å savne deg helt ekstremt i sommer! I mellomtiden får du ta vare på deg selv og de rundt deg. Fortsett å følge helsemyndighetenes råd, vask hender og hold avstand – så kan vi sammen telle ned til 2021 før du aner det!

Med all verdens kjærlighet,
Palmesus