Palmesus 2020: Artister, spider og glamping

Palmesus 2020: Artister, spider og glamping

Alle billettkategorier er nå utsolgt! Kun billetter til Palmesus After Beach: Arcadia Spider igjen og det kan kjøpes HER. Se lengre ned i saken for artistslipp, overnatting og norges største utendørs nattklubb.

Kjøp billetter til Palmesus After Beach: Arcadia Spider her.

Et par dager etter årets enorme Palmesus-utgave, den største noensinne, ble alle billetter for 2020 lagt ut på forhåndssalg revet bort!

Etter å ha solgt ut samtlige billetter, totalt 40.000, ett år i forveien de siste fem årene, har Palmesus foran 2020 imøtekommet tilbakemeldinger fra publikum som ønsker å kjøpe billett, men som av ulike årsaker ikke er i stand til å sitte klar når toget går, noe det så ettertrykkelig gjorde allerede mandagen etter årets Palmesus på Bystranda i Kristiansand.

Det kan være økonomiske årsaker, sommerjobbing, reiseplaner og alle ting mellom himmel og jord som forhindrer enkelte i å kjøpe billett ett år i forveien, så derfor holdt vi av 20 % av 2020-billettene til et siste billettslipp som var i november.

På denne måten får alle lik mulighet til å kjøpe billett, noe som var viktig for Palmesus å få på plass. Leif Fosselie, daglig leder i Palmesus, gleder seg over nyheten:

– Det er selvsagt et privilegium å selge ut ett år i forveien, men publikums tilbakemeldinger veier tyngst - og derfor har vi nå imøtekommet dette. For første gang noensinne har vi holdt av billetter i alle kategorier til et siste billettslipp, og det vet vi mange både har etterspurt og setter pris på.

Saken fortsetter under bildet.

Allerede bekreftet til Palmesus 2020 (klikk på navn for å lese om artisten):

A$AP ROCKY

DAVID GUETTA

KHALID

ARMIN VAN BUUREN

Palmesus Podpads, et rimelig overnattingsalternativ:

Podpads på Palmesus vil ikke være tradisjonell camping, men et glampingkonsept der du får ferdig oppredde senger, tak over hodet, 24-timers sikkerhet og tilgang til mobillading, toaletter og dusjer. Prisene vil variere avhengig av hvilken løsning du velger, men med døgnpriser fra kr. 299 per person, blir Palmesus-opplevelsen forhåpentligvis både enklere, billigere og mer tilgjengelig (lokasjon i gangavstand til Bystranda).

Klikk her og sett deg på venteliste for å sikre deg muligheten for kjøp når vi åpner salget.

Mer info kommer, les hele saken her.

Norges største utendørs nattklubb:

Palmesus lanserer den største utendørsklubben på norsk jord noensinne med 5.000 i daglig kapasitet og en av verdens mest spektakulære sceneinstallasjoner i form av Arcadia Specatculars «Spider» – en 360-graders, flammespyttende mekanisk kreasjon på over 50 tonn bygget av jagerfly og militærhelikoptere med DJ-booth hengende under et hydraulisk edderkopphode.

Adgang er kun gyldig sammen med billett til Palmesus og prisene er som følger:

Earlybird Dagspass: 399,- + bill. avg.
Earlybird Weekendpass: 699,- + bill. avg.

Klikk her for å lese hele saken.