Viktig info

Viktig info

Det vi alle lenge har fryktet er nå et faktum: Palmesus 2021 er kansellert. Det gjør vondt langt inn i arrangørhjertet, men følelsen av maktesløshet er enda vondere. For vi hadde helt massive planer og ambisjoner for 2021.  Opplevelsene skulle stå i kø!

Men dessverre har ikke gjenåpningen av landet gått så raskt som vi alle håpte på, og det er bare ikke mulig å gi dere den gigantiske strandfesten dere alle fortjener og drømmer om.

Selv om det i dag skjærer i hjertet, er dette også en dag for glede. Palmesus 2022 åpner dørene 1.-2. juli neste år, og forskjellen fra sist er at det faktisk garantert skjer! Og når vi igjen skal danse, le og kline oss gjennom det som utvilsomt blir tidenes comeback, blir det en enorm fest av historiske proporsjoner – en fest som vår generasjon aldri har sett maken til!

Og er det noe vi trenger å se frem til nå, så er det nettopp festen og felleskapet!

Derfor oppfordrer vi deg til å holde på billetten din. Det blir nemlig færre billetter tilgjengelig da mange vil overføre til neste år, og grunnet det voldsomme trykket vil vi slippe Earlybird-billetter for 2022 allerede 1. juni.

Vi er helt i himmelen over deres utrolige tålmodighet og vil så gjerne takke dere for støtten dere fortsetter å vise oss – det betyr alt for oss! Og det betyr også at vi har hatt mulighet til å booke mange store artister og skape et helt nytt område som vi gleder å fortelle dere om snart!

Alle eksisterende billetter blir automatisk gyldig for Palmesus 2022 og mer informasjon vil følge via e-post fra våre partnere i Ticketmaster i løpet av uka. Dersom du ønsker refusjon vil vi så klart gi deg mulighet til det.

Ta vare på hverandre, hold dere trygge og friske og se opp for artistslipp – det er bare å glede seg!


Bamseklem,
Palmesus.