Info rundt Palmesus og corona-viruset (covid-19)

Dersom det skulle bli noen endringer relatert til gjennomføringen av årets Palmesus, vil vi umiddelbart orientere alle våre gjester om dette. En endelig avgjørelse tas utelukkende av lokale eller nasjonale helsemyndigheter.

I disse dager er det viktig å tenke på alt man elsker her i livet! Vi representerer en lykkelig, bekymringsfri tilværelse der alt handler om vennskap, kjærlighet, god musikk, fest og moro i skjønn forening. Palmesus er til for at du skal feire og nyte livet!

Nå er vi alle satt på prøve. Vi håper og tror at Palmesus arrangeres som planlagt 3.- 4. juli 2020. Dette avhenger av Corona-virusets utvikling i månedene fram mot sommeren. Så vi følger myndighetenes råd og tiltak til punkt og prikke og oppfordrer alle palmesusere til å gjøre det samme. Ta vare på deg selv og de rundt deg <3 Jo bedre vi klarer denne livsviktige folkedugnaden, desto raskere forsvinner viruset som raser rundt oss. Og så kan vi alle feire livet igjen! Sammen som et herlig folkeslag. Gjør din del av jobben, så ses vi forhåpentligvis på stranda om ca 4 måneder. Og da skal det feires som aldri før!

Dersom det skulle bli noen endringer relatert til gjennomføringen av årets Palmesus, vil vi umiddelbart orientere alle våre gjester om dette.

En endelig avgjørelse tas utelukkende av lokale eller nasjonale helsemyndigheter. Som arrangør ønsker vi å gjøre alt for at Palmesus sine gjester skal få sommerens beste opplevelse, men uten at det går på bekostning av helsefaglige retningslinjer.

Vi har stort fokus på å tilrettelegge for at Palmesus er et sted som både er trygt og sikkert.

I forhold til refundering vil dette bli tatt stilling til ved en eventuell avlysning. Vi vil da ta kontakt med alle billettkjøpere.

*** Denne informasjonen er gjeldende til vi kommer med oppdatert informasjon***

Om du ønsker ytterligere informasjon om Corona-viruset, kan du ta en titt på disse sikre kildene:

Folkehelseinstituttet

ECDC

Folkehelseinstituttets råd og tiltak rundt avvikling av store arrangementer

Kjøpsbetingelser fra Ticketmaster

Vi takker for forståelsen for at vi ikke kan komme med mer informasjon på nåværende tidspunkt.