Ikoniske Armin van Buuren bekreftet til Palmesus

Ikoniske Armin van Buuren bekreftet til Palmesus

I dag ble det klart at det nederlandske DJ- og produsentikonet Armin van Buuren kommer til Palmesus, som avholdes på idylliske Bystranda for 2.-3. juli i sommer.

Armin van Buuren er et vaskeekte ikon og tilhører musikkens hall of fame etter å ha vært fanebæreren for den globale trancebevegelsen de siste 20 årene gjennom sitt ikoniske A State of Trance-show med over 40 millioner ukentlige lyttere fordelt på 84 land.

Men den allsidige produsenten og DJen fra Nederland har mye mer enn bare trance på sin imponerende merittliste. For ingen har blitt kåret til verdens beste DJ flere ganger (5 x DJ Mag Top 100, samt topp-fire plassering i 2019), og ingen har hatt flere låter inne på Billboards Dance-lister (21). Ingen har heller vunnet flere priser, eller nyter en større og mer fanatisk følgerskare verden over, mye takket være hans eget innflytelsesrike Armada Music-label med utgivelser både innen electro/progressive og trance, samt et helt liv på turné på de største arenaene som kloden har å by på.

Det er med andre ord en levende legende som er bekreftet til Palmesus, noe daglig leder Leif Fosselie er strålende fornøyd med:

«Vi er blitt godt vant med flere av verdens største DJs på Bystranda gjennom de siste årene, men det er likevel noe helt vanvittig stort rundt Armin van Buuren. Sist vi hadde ham i 2017, var det noe av det villeste og beste vi noen gang har opplevd og publikums tilbakemeldinger slo alle rekorder.

«Den gangen (les: 2017) hadde vi jobbet i en liten mannsalder for å få booket ham, så det er utrolig stort å få Armin tilbake til Palmesus. Det kommer til å bli hele vanvittig og et show uten like», sier Fosselie og fortsetter:

«Det som imponerer oss mest med van Buurens er hans unike evne til å stadig utforske nye stilarter. Han er blant de ytterst få som klarer å utvikle seg og holde seg relevant, og er allerede bekreftet i år igjen som headliner på verdens største elektroniske musikkfestivaler.»

Armin er nå ute med sin rykeste ferske singel «Leave A Little Love», produsert sammen med svenske Alesso. Sjekk singelen her:

Sjekk ut Armins elleville set fra Palmesus i 2017 her: