NORDENS VILLESTE STRANDFEST

NORDENS VILLESTE STRANDFEST

Palmesus skal være den mest spektakulære strandfesten du har vært på. Du kan nyte sol, strand og sommer i ekslusive omgivelser og feste som du aldri før har gjort på ut i sene tropenetter – hele tiden mens du blir underholdt av superstjerner, overraskelser og aktiviteter.

VELKOMMEN

Bli møtt med tidenes mest svevende inngangsportal før du tar deg inn på 35'000 deilige kvadratmeter med Palmesus-magi. Vi er bare bekymret for én ting, at dette kan den mest Insta-vennlige inngangsportalen noen gang lagd. Boblene representerer "unike øyeblikk". Ta vare på minnene og opplevelsene, ingen er like og ingen varer evig - dessverre. Igjennom denne portalen gir vi deg vi hverandre et løfte om at du snart skal få oppleve noen helt unike spektakulære øyeblikk og forhåpentligvis oppnå umiddelbar lykke og glede.

GODT MED PLASS TIL ALLE

Det er mange gode folk på Palmesus og en prioritet for oss har vært å skape ekstra mye plass og gode nye soner for gjestene våre til sommeren. Et av de beste eksemplene på det er den helt nye piren på hovedområdet vårt hvor man finner massevis av lounger, daybeds, aktiviteter og barer og umiddelbar tilgang til vannet.

Med totalt over 3000 kvadratmeter med ekstra plass med premium utsikt til alt som skjer har vi også sørget for at det er massevis med ekstra innhold, opplevelser og aktiviteter helt fra morgen til natt og både på land og i sjøen. Og best av alt – det er tilgjengelig uansett hvilken billettype man har kjøpt. Det kommer ekstra scener rundt  på området som alle vil bli fylt med kjente fjes, latter, og overraskelser. Og vi kan love at det blir mye mer underholdning enn kun musikk.

MAT OG DRIKKE FOR STRANDLØVER

Fra flere restauranter og food trucks kan man bestille stort sett alt man begjærer av mat. Det kommer snart en egen oversikt som viser alt man kan glede seg til på menyen til sommeren.

Årets line-up blant de iskalde herligheter er kanskje et av årets høydepunkter. Vi gleder oss til å dele hvilke unike typer øl, cider og drinker du servert fra over 400 bartendere og servitører fordelt jevnt ut på området. I tillegg til flere store barer også kommer til å være en rekke mindre spesialbarer hvor det går an å kjøpe litt ekstra spesiell drikke. Hvem sier vel nei til en egen gin bar? 

KING OF THE NIGHT

Det er få ting i verden som slår å komme tidlig på stranda og nyte sol, sommer og en kald øl til chill musikk. Men stemningen på Palmesus om kvelden når mørket endelig kommer gjør akkurat det. Med god margin.

I 2022 er området helt transformert og designet med store lysende elementer over hele arenaen kombinert med den største scenen noensinne levert til et arrangement på norsk jord. Eller fullstendig klikk og mayhem som det også heter.

 

Når dørene stenger på Bystranda fortsetter kvelden på Norgeshistoriens største nattklubb i gåavstand fra utgangen.

Mye mer om Palmesus After Beach og line up for natten kommer snart...

ØNSKER DU DET LILLE (STORE) EKSTRA?

Ønsker du å sørge for at opplevelsen blir ekstra spektakulær kan du upgrade til VIP-billett. Med denne billetten får du adgang til et eget stort område hvor det er ekstra stort utvalg av mat og drikke, flere sitteplasser, god utsikt til main stage, egne VIP-scener, oppvarmet utendørs basseng og mulighet for tak over hodet. Her er det også god mulighet for å trekke seg litt tilbake og nyte livet mens man lader opp til neste act. VIP-området har egne innganger og utganger.

Alt er 20-årsgrense.

Vi anbefaler alle som ønsker å bestille eget bord, lounge eller cabana på VIP-området om å gjøre dette raskt, vi har et begrenset antall igjen.

Kontakt oss på bord@palmesus.com dersom du ønsker mer informasjon om dette tilbudet.

Vi sees på stranda! Billetter får du tak i på Ticketmaster.

No items found.