FEST I VERDENSKLASSE

FEST I VERDENSKLASSE

Vi ønsker å lage verdens beste fest neste sommer. Derfor har vi brukt over to år på å skape et helt nytt festivalområde i verdensklasse designet for den ultimate sommerfesten. Palmesus skal være en spektakulær strandfest og beach club hvor du kan nyte sol og sommer på dagen og feste som du aldri før har gjort på kvelden og natten – hele tiden mens du blir underholdt av superstjerner, overraskelser og aktiviteter.

VELKOMMEN

Det første som møter deg når du er klar til å gå inn på 35000 kvadratmeter med Palmesus mener vi er historiens mest Insta-vennlige inngangsportal. Den er ment å symbolisere et løfte om at du snart skal få oppleve helt unike spektakulære øyeblikk og forhåpentligvis oppnå umiddelbar lykke og glede.

GODT MED PLASS TIL ALLE

Det er mange gode folk på Palmesus og en prioritet for oss har vært å skape ekstra mye plass og gode nye soner for gjestene våre til sommeren. Et av de beste eksemplene på det er den helt nye piren på hovedområdet vårt hvor man finner massevis av lounger, daybeds, aktiviteter og barer og har ekstremt kort vei til vannet.

Med totalt over 3000 kvadratmeter med ekstra plass med premium utsikt til alt som skjer har vi også sørget for at det er massevis med ekstra innhold, opplevelser og aktiviteter helt fra morgen til natt og både på land og i sjøen. Og best av alt– det er tilgjengelig uansett hvilken billettype man har kjøpt. Som man kan se på bildene kommer det også ekstra scener rundt forbi på området som alle vil bli fylt med både stjerner og overraskelser. Og vi kan love at det blir mye mer underholdning enn kun musikk. Fase 1 av artistslippene våre kommer allerede nå de nærmeste dagene!

MAT OG DRIKKE FOR STRANDLØVER

Fra flere restauranter og food trucks kan man bestille stort sett alt man begjærer av mat. Det kommer snart en egen oversikt som viser alt man kan glede seg til på menyen til sommeren.

Av iskalde herligheter får man flere ulike typer øl, cider og drinker servert fra over 400 bartendere og servitører fordelt jevnt ut på området. Nytt i 2022 er at det i tillegg til flere store barer også kommer til å være en rekke mindre spesialbarer hvor det går an å kjøpe litt ekstra spesiell drikke.

KING OF THE NIGHT

Det er få ting i verden som slår å komme tidlig på stranda og nyte sol, sommer og en kald øl til chill musikk. Men stemningen på Palmesus om kvelden når mørket endelig kommer gjør akkurat det. Med god margin.

I 2022 er området helt transformert og designet med store lysende elementer over hele arenaen kombinert med den største scenen noensinne kommer til å skape en magisk atmosfære. Eller fullstendig klikk og mayhem som det også heter.

 

Når dørene stenger på Bystranda fortsetter kvelden på Norgeshistoriens største nattklubb i gåavstand fra utgangen. Mye mer om Palmesus After Beach og line up for natten kommer snart.

ØNSKER DU DET LILLE STORE EKSTRA?

Ønsker du å sørge for at opplevelsen blir ekstra spektakulær kan du upgrade til VIP-billett. Med denne billetten får du adgang til et eget stort område hvor det er ekstra stort utvalg av mat og drikke, flere sitteplasser, god utsikt til main stage, egne VIP-scener, oppvarmet utendørs basseng og mulighet for tak over hodet. Her er det også god mulighet for å trekke seg litt tilbake og nyte livet mens man lader opp til neste act. VIP-området har egne innganger og utganger og 20-årsgrense.

Det går også an å bestille eget bord, lounge eller cabana på VIP-området. Kontakt oss på bord@palmesus.com dersom du ønsker mer informasjon om dette tilbudet.