Legenden Fedde Le Grand er tilbake

Legenden Fedde Le Grand er tilbake

Etter denne ukas slippbonanza med David Guetta, Astrid S, Sigrid og mange flere, kan vi endelig bekrefte at den nederlandske EDM-pionéren Fedde Le Grand også er booket til årets strandfest. Den 43 år gamle DJ-legenden vil med dette gjøre sin niende Palmesus-opptreden på rad, i det som har blitt en kjærkommen tradisjon som på sedvanlig vis setter fyr på Bystranda.

Mannen bak den globale landeplagen «Put Your Hands Up For Detroit» fra 2009 har etablert seg som en av universets mest ettertraktede DJs og produsenter, og topper til stadighet plakaten på verdens største festivaler - fra Lollapallooza og Ultra Music Festival til Coachella og Tomorrowland. I tillegg er Fedde Le Grand viden kjent for utallige priser og utmerkelser, samt remixer for artister som Coldplay, Madonna, Michael Jackson, Mariah Carey, Rihanna, Shakira og Robbie Williams, for å nevne noen.

Det er med andre ord et vaskeekte DJ-ikon som igjen finner veien til Palmesus, og med seg i bagasjen har Fedde Le Grand rykende ferske hits som «In Love With You» ft. Melo.Kids, «Bang Bang» ft. 22Bullets, «Let Me Think About It» (Celebration Mix), «Gatekeeper» ft. Ally Brooke, «Clap Your Hands» ft. Dimitri Vegas & Like Mike, «Dancing Shoes» og ikke minst remixen av Charlie Puths «Mother», så vel som den eklektiske remixen av «Side Effects» fra The Chainsmokers som closet Palmesus sist i 2019.

Stjerne-DJen Fedde Le Grand er henrykt over å være tilbake på Palmesus:

«Jeg er superklar for å reise til Kristiansand igjen for Palmesus. Dette blir mitt niende år og jeg slutter liksom aldri å bli begeistret over hvor kult det er å spille der og ikke minst over hvor bra organisert festivalen er! Line-upen i år er som vanlig cutting-edge og for meg er det alltid et av årets høydepunkt!»

Og gleden virker å være gjensidig for Palmesus-sjef Leif Fosselie, som har følgende kommentar til ‘årets dårligst bevarte hemmelighet’:

«Det blir liksom ikke Palmesus uten et Fedde-set nede i vannkanten, og stemningen som oppstår når han setter i gang med sitt sinnsyke show spekket bare må oppleves - vi gleder oss vilt til sommeren nå og er storfornøyd med responsen så langt!»