Coverbrands 10 "Must Have" produkter til festival

Coverbrands gjør deg klar for Palmesus!

Sommeren er rett rundt hjørnet og det er på tide å begynne å planlegge "festival looken» til årets sinnsyke strandfest.

Med Coverbrands sine "top 10 must have" i bagen, kan du være sikker på at du vil føle deg fresh fra morgen til kveld.

 

Her har du Coverbrands sine «Top 10 must have» til festivalsesongen:

Trykk på bildene for å kjøpe produktet.

1. CC Cream med solfaktor

Lumene CC Color Correcting Cream SPF 20. Perfekt for lange dager utendørs. Reduserer rødhet, jevner hudfargen og gir en naturlig glød samtidig som den beskytter huden mot solen.

2. Bronzer

Murumuru Butter Bronzer fra Physicians Formula gir deg den perfekte sommergløden med sin silkemyke konsistens som nærer og fukter huden samtidig som lukter helt himmelsk.(allergivennlig, uten parabener, glutenfritt, oljefri og ikke testet på dyr).

3. Party Glitter

Glow partyglitter er absolutt et must og perfekt for å sprite opp looken. Kan både brukes på hud og hår. (Vegansk, miljøvennlig og plantebasert som brytes ned i naturen).

4. Makeup Setting Spray

Coola Makeup Setting Spray SPF30. Hold sminken på plass fra morgen til kveld med denne ultimate setting-sprayen. Ultratett og mattende effekt som beskytter huden samtidig som den holder sminken frisk og reduserer synligheten av porer, fine linjer og rynker.

5. Sminkefjerner servietter

Gentle Makeup removing wipes fra Lumene er milde, biologisk nedbrytbare rengjøringsservietter fylt med nordisk blåbærvann og arktisk kildevann. Fjerner lett sminke uten å irritere huden.

6. Solkrem

I'm Aqua Sun Essence fra Suntique er perfekt når du trenger en solkrem for tørr og sensitiv hud! Beskytt huden din mot sola samtidig som den får rikelig med fukt.

7. Tørrshampo

Fjern fett og skitt fra håret på bare sekunder! Med Batiste Floral og Flirty Blush får håret ditt et vakkert utseende med mye volum, glans og flørtete blomsterduft.

8. Speil med LED lys

Uansett hvor mørkt det blir vil du ha full kontroll på looken med dette fantastiske speilet. Sammenleggbart og designetfor oppbevaring i lommen, vesken eller sminkemappen med 8 kraftige LED-lys.

9. Duft

Signature Notes er duften av Rudolph Care som erperfekt å ha med seg på farten! Feminin, sofistikert og stille med en perfektbalanse mellom det sprudlende friske grønne og det varme sensuelle i enbehagelig duft.

10. Body Oil Bronze

Body Oil Bronze fra Glöd Sophie Elise er en luksuriøs kroppsolje med shimmer som gir en fantastisk glød. Den er beriket med nærende oljer som fukter huden uten at den føles sticky eller fet.

Alle disse produktene finner du hos Coverbrands.no

Alle palmesusere får 20% rabatt med koden «PALMESUS20».

Gjelder ikke på allerede nedsatte varer.

No items found.