CHRIS HOLSTEN TIL BYSTRANDA I 2022

CHRIS HOLSTEN TIL BYSTRANDA I 2022

For kun få dager siden vant Chris Holsten både prisen Årets Artist og prisen for Årets Låt på P3 Gull. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne lansere Holsten som neste artist som er klar for Palmesus 2022!

Det er på scenen multitalentet Chris Holsten trives aller best. De siste årene har han virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og formidler han er med utsolgte turneer og utallige TV-opptredener. Den spilleglade artisten og det trofaste bandet er klare for å fortsette festen i 2022.

Låtskriver, produsent og artist Chris Holsten har siden debuten i 2015 stadig imponert det norske folk med musikken. Det sertifiserte stjerneskuddet står bak hits som MEXICO, Wish I Never Met You, Smilet i ditt eget speil og mange fler!

I 2020 ble han høyakteuell med låten «Hvis verden» sammen med Frida Ånnevik. Sangen ble tatt imot med åpne armer av det norske folk og mottok Spellemannsprisen «Årets låt 2020». Dette markerte starten på et nytt kapittel for Chris Holsten. Låtene gikk fra Engelsk til Norsk og resultatene taler for seg selv. Oppfølgeren «Smilet i ditt eget speil» ble raskt platina sertifisert og toppet radio- og strømmelister. Nå er første del av det todelte albumet «Bak en fasade» ute med andre norske favoritter som «Bare når det regner» og «Bak en fasade».

Vi gleder oss stort til del 2 av albumet «Bak en fasade» og selvsagt til å se Chris Holsten med fullt band foran et fullsatt Palmesus med sitt forrykende scenehow.

No items found.